Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:17 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Obiectul secundar de activitate al Daily Meals SRL, extins

ro

01 May, 2024 17:00 563 Marime text

 
  • Firma Daily Meals SRL a fost înființată în 2018, iar asociații sunt Cristian - Valeriu Bodiu, Dumitru - Alexandru Ghiuri și Ardan Veli.
 
În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 2.047, din data de 24 aprilie 2024, a fost publicată hotărârea nr. 1 / 28.02.2024 a Adunării Generale a Asociaților Daily Meals SRL, societate cu sediul social în municipiul Constanța.

Asociații (toți cetățeni români, născuți și domiciliați în municipiul Constanța), Cristian - Valeriu Bodiu (cu 34%), Dumitru - Alexandru Ghiuri (cu 33%) și Ardan Veli (cu 33%), în baza prevederilor actului constitutiv, au dispus:

Art. 1. Se extinde obiectul secundar de activitate al societăţii cu următorul cod CAEN:
  • 4639 - Comerţ cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun.
Art. 2. Se numesc în funcţia de administrator cu puteri depline fiecare, pe o perioadă de 49 de ani fiecare, şi care îşi vor exercita mandatul independent, nedepinzând unul de semnătura celuilalt, următorii: Cristian - Valeriu Bodiu, Dumitru - Alexandru Ghiuri și Ardan Veli.

Art. 3. Se depune noul act constitutiv actualizat ce va intra în vigoare odată cu înregistrarea la ONRC, pe cale de consecinţă vechiul act constitutiv îşi încetează efectele.

Prezenta hotărâre a Adunării Generale a Asociaţilor a fost redactată şi semnată pe 28.02.2024, în limba română, în trei exemplare.
 
Despre SC Daily Meals SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată miercuri, 1 mai 2024, Daily Meals SRL a fost înființată în anul 2018, iar obiectul de activitate la Recom este „Comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet“.
  
În 2022, Daily Meals SRL a avut o cifră de afaceri de 0 lei, o pierdere de 1.304 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 1.
Asociatul Dumitru Alexandru - Ghiuri mai apare în Soare și Vie SRL.
 
Platforma termene.ro informează și că Daily Meals SRL nu are contracte câștigate – achiziții directe și nici contracte câștigate – licitații publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări – 30 aprilie 2024).
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Firme Constanța
SC PGL Vama Veche SRL, nou înființată. Ce domeniu de activitate are
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii