Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:19 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Pandichi Cristian continuă în funcția de director general la Logistic Park SA

ro

12 Jul, 2024 20:42 527 Marime text

Decizia nr. 364 din 15 mai 2024 a Consiliului de Administrație al Societății Logistic Park SA, cu sediul în Constanța, șoseaua Industrială nr. 6, a prelungit mandatul de director general al lui Pandichi Cristian până la data de 31 decembrie 2026. Această hotărâre a fost luată în conformitate cu prevederile legale și statutare, menținându-se neschimbate celelalte prevederi din decizia anterioară nr. 100/28 februarie 2022.

Împuternicit de către Consiliul de Administrație, Pandichi Cristian - director general, va efectua modificările corespunzătoare în Registrul Comerțului și va publica decizia în Monitorul Oficial, Partea a IV-a, conform anunțului oficial publicat în numărul 3353 din 10 iulie 2024.
 
 
 
Despre Logistic Park SA
 
Logistic Park SA a fost fondată în august 2005, se ocupă de închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate, are sediul social pe Șoseaua Industriala, Nr. 6, și îi are ca asociați pe Grupul DD SA, alți acționari, Dușu Ion și pe Dușu Niculae.
 
Ca administratori apar Caraiani Victoria, Dușu Ion dar și Dușu Niculae.
 
Cu 8 angajați, Logistic Park SA a raportat pentru anul 2023 o cifră de afaceri de 11.913.111de lei și un profit net de 2.430.363 de lei.
 
Potrivit Termene.ro, Ion Dușu apare ca acționar și administrator în Celco SA, Sulina Estival 2002 SA și în AS 94 SRL, ca fondator în Grupul DD SA, Constanța, ca asociat în DGN-Romag SRL, ca acționar și cenzor supleant în Complex Condor SA și ca membru în Consiliul de Supraveghere al Socep SA.  
 
Dușu Niculae apare ca asociat în Sulina Estival 2002 SA și în DDN Global SRL, ca acționar în Euxin SA, fondator și cenzor supleant în Grupul DD SA, acționar și administrator în Complex Condor SA, dar și membru în Consiliul de Supraveghere al Socep SA.
 
Caraiani Victoria apare ca asocit și administrator în cadrul Frozen Solution SRL și cenzor în cadrul Grupul DD SA și Complex Condor SA.
 
 

PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:

Firme ConstanțaCea mai nouă hotărâre adoptată de Logistic Park SA, publicată în Monitorul Oficial

Celco SA, controlată de verii Ion și Niculae Dușu, a marcat 50 de ani de activitate continuă. Cifră de afaceri de peste 50 de milioane de euro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii