Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 04 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Peter & Stars SRL a schimbat asociatul unic și administratorul! Firma a organizat un spectacol pentru Primăria Castelu

ro

04 Aug, 2024 17:00 150 Marime text
Primăria Castelu
  • În aprilie 2024, Peter & Stars SRL a semnat prin cumpărare directă cu Primăria Castelu un contract vizând organizarea unui spectacol în comună, valoarea contractului fiind de 20.000 de lei fără TVA, adică peste 4.000 de euro.
Peter & Stars SRL, din Eforie Nord, este acum deținută și administrată de Marian Alexandru Moraru-Băescu, după retragerea din societate a asociatului unic și administrator Zoica Băescu.
 
Schimbările în firmă au fost decise la finele lunii mai 2024, fiind recent publicate în Monitorul Oficial al României Nr. 3485 din 18 iulie 2024.
 
Potrivit sursei citate, Zoica Băescu l-a cooptat în societate pe Marian Alexandru Moraru-Băescu, prin decizia din 28 mai 2024, iar apoi s-a retras din firmă și din calitatea de administrator.
 
Acum, asociat unic și administrator al Peter & Stars SRL figurează Marian Alexandru Moraru-Băescu, mandatul său de administrator fiind valabil timp de 50 de ani, cu puteri depline.
 
Despre Peter & Stars SRL
 
În aprilie 2024, Peter & Stars SRL a semnat prin cumpărare directă cu Primăria Castelu un contract vizând organizarea unui spectacol în comună, valoarea contractului fiind de 20.000 de lei fără TVA, adică peste 4.000 de euro (detalii aici).
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 4 august 2024, Peter & Stars SRL a fost înființată în 2013, are sediul social în Eforie Nord, pe bulevardul Republicii și se ocupă în principal de fabricarea pâinii, fabricarea prăjiturilor și a produselor proaspete de patiserie.
 
Asociat unic și administrator figurează Marian Alexandru Moraru-Băescu.
 
Potrivit termene.ro, Peter & Stars SRL figurează cu trei achiziții directe (Comuna Castelu și Comuna Dumbrăveni autorități contractante).
 
În 2023, Peter & Stars SRL a declarat 0 angajați, pierderi peste 10.000 de lei și cifra de afaceri 0.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cumpărări directe Constanța
Peter & Stars SRL va organiza un spectacol la Castelu, cu 4.000 de euro (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii