Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 30 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Power Peak Trading SRL, înființată la Constanța, de un partener al lui Emanuel Muntmark în firma ce reabilitează Casa cu Lei

ro

30 Jul, 2024 14:28 240 Marime text
  • Power Peak Trading SRL are sediul social pe strada Unirii și se va ocupa de comercializarea energiei electrice.
Mariana Raluca Rusu, parteneră cu Emanuel Muntmark în Monsson Trading SRL, firmă ce reabilitează Casa cu Lei, din Constanța, a pus bazele unei noi societăți pe piața energiei electrice, în oraș.
 
Compania nou înființată se numește Power Peak Trading SRL și se va ocupa, în principal, de comercializarea energiei electrice.
 
Informația a fost publicată în Monitorul Oficial al României Nr. 3454 din 17 iulie 2024, unde se precizează că Mariana Raluca Rusu este fondator și administrator, iar durata de funcționare a societății este nedeterminată.
 
Capitalul social al noii companii este de 1.000 de lei, integral vărsat, iar sediul social este în Constanța, pe strada Unirii, nr. 60, lot 1.
 
Monsson Trading SRL și Casa cu Lei
 
Potrivit datelor oficiale, numele Marianei Raluca Rusu se regăsește și în Monsson Trading SRL, unde aceasta deține 2% din părțile sociale, fiind partener, potrivit termene.ro (consultată pe 30 iulie 2024) cu Emanuel Muntmark (66%), Andrei Muntmark (18%), Laura Muntmark (10%), Hussein Mesut Septar (2%) și Laura Tănase (2%).
 
Administratorul Monsson Trading SRL este Andrei Muntmark, iar firma se ocupă în principal de comercializarea energiei electrice, sediul social al companiei fiind pe strada Nicolae Titulescu, din Constanța, în apropierea monumentului Casa cu Lei.
 
Legat de Monsson Trading SRL, se cuvine să precizăm că, pe numele societății, Primăria Constanța a emis Certificatul de Urbanism nr. 3226 din 28 noiembrie 2023.
 
Scopul CU este, potrivit Primăriei Constanța, „reabilitare monument istoric «Casa cu Lei», D+P+1E+M, consolidare, restaurare, reamenajare, reconstruire reparare, modificare, restaurare, împrejmuire, organizarea execuției“.
 
Certificatul de Urbanism emis pentru Monsson Trading SRL vizând Casa cu Lei este valabil timp de 12 luni.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Un prim pas pentru reabilitarea Casei cu Lei! Muntmark a obținut un document de la Primăria Constanța
 

Tags: Emanuel Muntmark


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii