Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:10 05 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Progress Consulting S.A ia un împrumut de 5 milioane lei prin programul IMM Plus

ro

05 Aug, 2024 10:56 202 Marime text
Societatea Progress Consulting - S.A. a adoptat hotărârea nr. 25/11.06.2024 a Adunării generale extraordinare a acţionarilor societăţii. Decizia s-a afișat în Monitorul Oficial pe data de 31 iulie 2024.
 
Crăciun Nicolae şi Crăciun Cristina, cu votul tuturor acţionarilor, reprezentând 100% capitalul social, în şedinţa legal constituită în data de 11.06.2024, la sediul societăţii, cu unanimitate de voturi, au hotărât:
 
Art. 1. Contractarea la Raiffeisen Bank - S.A. a unei facilităţi de credit, avans în cont curent, în cadrul programului IMM PLUS, Componenta IMM România PLUS, în sumă de 5.000.000 RON, pentru o perioadă de 36 de luni.

Art. 2. Creditul se va utiliza pentru finanţarea activităţii curente a împrumutatului, inclusiv TVA.

Art. 3. Creditul menţionat la art. 1 va fi garantat în următoarea structură:
-garanţia acordată de Statul Român prin intermediul FNGCIMM pentru 90% din suma facilităţii de credit;
-ipoteca legală mobiliară asupra soldurilor creditoare ale tuturor conturilor deschise de PROGRESS CONSULTING - S.A., la Banca Raiffeisen Bank - S.A.;
-garant fideiusor: Crăciun Nicolae şi Crăciun Cristina.

Art. 4. Până la data stingerii tuturor obligaţiilor asumate de societate faţă de Bancă prin contractul de credit, acţionarii se obligă să nu încheie acte juridice de împrumut sau garanţie, incluzând fără a se limita la facilităţi de credit sau angajamente similare, în calitate de împrumutat sau garant, indiferent de forma actului juridic, de la alte instituţii de credit ori de alte persoane cărora legea le recunoaşte acest drept, fără acordul prealabil, expres, în scris, al Băncii şi să nu schimbe structura acţionarilor existentă la data prezentei Hotărâri, fără acordul prealabil al Băncii.

Art. 5. Împuternicirea lui Rapotan Adrian, în calitate de Preşedinte al Consiliului de Administraţie, să reprezinte societatea, să negocieze şi să semneze în numele şi pe seama societăţii:
-contractele de credit şi acte adiţionale la acestea,
-contractele de garanţie accesorii acestora şi acte adiţionale la acestea,
-acordul de finanţare şi contractul de garantare şi eventuale acte adiţionale,
-orice alte documente necesare executării contractelor de credit şi de garanţie, inclusiv acte adiţionale de prelungirea scadenţei, precum şi orice alte înscrisuri/declaraţii necesare pentru accesarea creditelor prin Programul IMM PLUS, Componenta IMM România PLUS şi pentru ca documentele menţionate anterior să angajeze în mod valabil societatea în aceste operaţiuni.
Specimenul de semnătură al persoanei împuternicite este următorul:

Art. 6. Prin prezenta se confirmă/ratifică orice înscrisuri, declaraţii sau angajamente emise anterior prezentului document şi asumate de către reprezentantul legal al societăţii sau de către o persoană împuternicită de acesta, în vederea accesării creditelor în cadrul Programului IMM PLUS, Componenta IMM Romania PLUS acestea fiind opozabile societăţii.
 

Despre Progress Consulting SA


SC Progress Consulting SA a fost înființată în 1997, se ocupă de activități de pompe funebre și similare și are sediul pe strada Baba Novac, din Constanța. Firma este controlată de Crăciun Nicolae, cu 75% din capitalul social, și de Crăciun Cristina, cu 25% din capitalul social.

Administratorii societății sunt Ion Anca-Elena, Rapotan Adrian și Sandu Eugenia Gina.

Pentru anul 2023, Progress Consulting SA, cu 95 de salariați, a declarat o cifră de afaceri de 20.140.026 de lei și un profit net de 6.630.271 de lei.


Potrivit termene.ro, Cristina Crăciun mai este asociat în Bytech Computers SRL, Eds-Eurodisposal Solutions SRL, Sanotech Group București Filiala Constanța SRL, Roko Trading Company, C & C Mistral CO, Interoil și Easy Credit 4 ALL IFN SA.


La rândul său, Nicolae Crăciun mai este asociat unic și administrator în Eternity Memorial SRL, Bruno SRL, Easy Credit 2 ALL IFN SRL, Fannik Impex LTD. SRL, Easy Credit 4 ALL IFN SA și Tomitana Company SRL.


Numele lui Adrian Rapotan mai apare în Politia Press SRL.


De asemenea, Sandu Eugenia Gina mai este acționar în Capital-Invest SA, Ridas Consulting SRL, Grup Milenium Security SA și Krista MP SA.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

O nouă majorare de capital pentru Comfort Construct SRL, firmă controlată de societatea care administrează cimitirul municipal
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii