Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 01 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Rentoor Entreprise SRL, deținută de Silk Estate SA, și-a completat obiectul de activitate. Legături cu Mazăre și Constantinescu

ro

01 Aug, 2024 13:26 169 Marime text
  • Obiectul de activitate al societăţii Rentoor Entreprise SRL a fost modificat.
  • Ca urmare a deciziilor acționarului unic, Silk Estate SA, domeniul principal de activitate al Silk Estate SA este: Închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.
  • În anul 2023, Rentoor Entreprise SRL a declarat o cifră de afaceri de zero lei, o pierdere de 3.768 lei și niciun salariat.
  • În anul 2023, Rentoor Entreprise SRL a declarat o cifră de afaceri de zero lei, o pierdere de 3.768 lei și niciun salariat.
 
Societatea Silk Estate SA, asociat unic în Rentoor Entreprise SRL, a aprobat mai multe hotărâri pe data de decis 27.05.2024. 
Astfel, se aprobă completarea obiectului de activitate al societăţii Rentoor Entreprise SRL cu următoarele obiecte de activitate: Cod CAEN 6549 - Alte intermedieri financiare n.c.a.; Cod CAEN 8291 - Activităţi ale agenţiilor de colectare şi a birourilor (oficiilor) de raportare a creditului.
 
Ca urmare a modificărilor, obiectul de activitate al societăţii Rentoor Entreprise SRL va fi următorul: Domeniul principal de activitate este cod CAEN 6820-Închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.
 
Activităţi secundare:
 
Cod CAEN 6420 - Activităţi ale holdingurilor;
Cod CAEN 6649 - Alte intermedieri financiare n.c.a.; Cod CAEN 7022 - Activităţi pentru consultanţă şi management (excepţie reorganizare şi lichidare judiciară);
Cod CAEN 8291 - Activităţi ale agenţiilor de colectare şi a birourilor (oficiilor) de raportare a creditului.
 
Mandatul administratorului a fost prelungit, respectiv acesta este numit pe o perioadă de 50 de ani. De asemenea, s-au modificat puterile acordate administratorului, în sensul că administratorul va avea puteri de pline de reprezentare.
 
Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3655 din data de 30 iulie 2024.

 
Despre Rentoor Entreprise SRL

 
Înființată în anul 2021, firma se ocupă de închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate și are sediul pe strada Timisanei, Nr. 34 din Constanța.

Silk Estate SA este acționar unic, iar Beșliu Aura-Daniela – administrator. În anul 2023, Rentoor Entreprise SRL a declarat o cifră de afaceri de zero lei, o pierdere de 3.768 lei și niciun salariat.

 
Despre Silk Estate SA
 
Cu sediul social pe strada Timisanei, Nr. 34, Et. 2, Constanța, firma a luat ființă în 2013 și se ocupă de închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.
 
Firma este controlată de Mirea Nelu, cu 92,9% din capitalul social, Eurosantis SRL, cu 2,18 % din capitalul social, Secarea George, cu 2,1 % din capitalul social, Constantinescu Nicușor-Daniel, cu 0,72% din capitalul social, Mazăre Radu-Ștefan, cu 0,72% din capitalul social,  KLD Services SRL, 0,72 % din capitalul social și Alți Acționari, cu 0,66 % din capitalul social. Raduca Septimiu-Manuel este administratorul societății.

În anul 2023, firma a avut o cifră de afaceri de 1.254.991 lei și un profit de
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Acționarul majoritar al companiei fondate de Mazăre, Nicușor și Secărea a anunțat noua comisie de cenzori. Cine a fost schimbat
 
Compania fondată de Mazăre, Nicușor și antreprenorul Secărea a pus bazele unei noi firme pe piața imobiliară
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii