Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:11 10 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Reuniune importantă pentru acționarii Complex Ovidiu Melody SA

ro

10 Oct, 2024 16:53 157 Marime text

 
 Alina Cristina Besliu, administratorul unic al Societății Complex Ovidiu Melody SA, a anunțat convocarea Adunării Generale Ordinare a Acționarilor. Evenimentul va avea loc pe 8 noiembrie 2024, la ora 12:00, la sediul societății din stațiunea Mamaia.
 
Pe agenda întâlnirii se află un punct de interes major: repartizarea dividendelor din sume distribuite în anii anteriori la alte rezerve. Alături de acest subiect important, la ordinea de zi figurează și diverse chestiuni care vor fi discutate.
 
În cazul în care la data şi la ora precizate se constată că nu sunt îndeplinite condiţiile necesare pentru desfăşurarea Adunării Generale Ordinare, se convoacă o nouă Adunare Generală Ordinară, cu aceeaşi ordine de zi şi în acelaşi loc, în data de 11.11.2024, ora 12.00.

La Adunarea Generală Ordinară vor participa toţi acţionarii înregistraţi în Registrul Acţionarilor la data de 15.10.2024, stabilită ca dată de referinţă. Acţionarii pot participa la adunare direct sau prin mandatari împuterniciţi cu procură specială, ce se va depune la sediul societăţii până la data de 07.11.2024.
 
Documentul a fost publicat în Monitorul Oficial, partea a IV-a cu numărul 4292 din data de 07 octombrie 2024.

 
Despre Complex Ovidiu Melody SA

Firma Complex Ovidiu Melody SA din Mamaia, a fost înființată la data de 02.04.1996 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 5510 - Hoteluri și alte facilități de cazare similare.

Cifra de afaceri Complex Ovidiu Melody SA a fost de 543,262.00 lei în anul 2023, cu un profit de 367,102.00 lei.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 57.16%, potrivit termene.ro. 

Complex Ovidiu Melody SA a raportat un număr de 1 angajați în anul 2023.
 
Asociați în cadrul firmei sunt Profit Rent SRL Constanta, cu 99,56 % din acțiuni și Lista Acționari personae fizice cu 0,43 % din acțiuni.
 
Alina Cristina Beșliu este administrator unic.


 
Despre Profit Rent SRL
 
Firma Profit Rent SRL din Constanța, a fost înființată la data de 26.02.2008 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 6820 - închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.
 
În ceea ce privește situația financiară pentru 2023, profitul a fost de 204.403 lei.

Asociați în cadrul firmei sunt Mirea Nelu și George Secărea, fiecare cu câte 50%. Administrator este Răduca Septimiu Manuel.
 
Mirea Nelu este asociat și la Euro Q Serv SRL,Santierul Naval Carsinav SRL,Venus Investments SRL, Global Man Power SRL, Consulting Company SRL, acționar la Codecs SA, fondator la Alliance Qwest Company SA, Silk Estate SA, potrivit termene.ro. 
 
George Secărea este fondator la Q Seg West SA, Alliance Qwest Company SA, Silk Estate SA, asociat la  Worldwide Rent SRL, Glob & Rental Activities SRL, Lifestyle Living Imob SRL, Allstar Rent SRL, Universal Concept Invest SRL, Relax Rent Invest SRL, Belvedere-Lux Residences SRL, asociat unic la Seg Secom SRL.
 
Răduca Septimiu Manuel este cenzor la Q Seg West SA, Granat SA, administrator la Alliance Qwest Company SA, Santierul Naval Carsinav SRL, Global Maritime SRL, Silk Estate SA, cenzor supleant la  Complex Ovidiu-Melody SA. 





PRECIZĂRI:

 Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:

Adunarea generală ordinară a acţionarilor societăţii Complex Ovidiu Melody - S.A. Mamaia, convocată în ședință ordinară. Ce se află pe ordinea de zi
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii