Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:32 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Salem Al Achtar, cooptat în Mojaa Product & Trading. Ce activitate principală are societatea

ro

26 Jun, 2023 14:24 1237 Marime text
 

 
  • Mojaa Product & Trading SRL a fost înființată în anul 2022 și are adresa în municipiul Constanța. 
 
În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 2.781 din data de 23 iunie a.c., a fost publicată decizia nr. 1 / 23 mai a.c. a societății Mojaa Product & Trading SRL, prin care Ezzo Alashtar a hotărât deschiderea unui punct de lucru în hala situată în Ovidiu, județul Constanța, dar și cooptarea ca asociat a lui Salem Al Achtar.
 
Acesta din urmă este cetățean român, dar născut în Siria, și are domiciliul în Lazu, comuna Agigea, județul Constanța.
 
Ezzo Alashtar i-a cedat la valoarea nominală lui Salem Al Achtar 2.500 de părţi sociale - 25.000 lei.
 
În sumă totală de 50.000 lei - 5.000 părţi sociale a 10 lei fiecare, capitalul social al Mojaa Product & Trading SRL este repartizat acum astfel: Salem Al Achtar deţine suma de 25.000 lei - 2.500 părţi sociale = 50% participarea la profit şi pierderi, iar Alashtar Ezzo deţine suma de 25.000 lei - 2.500 părţi sociale = 50% participarea la profit şi pierderi.
 
Despre Mojaa Product & Trading SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 26 iunie, Mojaa Product & Trading SRL a fost înființată în anul 2022, are adresa în municipiul Constanța, iar activitatea principală este „Comerț cu ridicata al materialului lemnos și al materialelor de construcții și echipamentelor sanitare“.
 
Conform sursei citate, administratorul firmei este Ezzo Alashtar. El mai apare într-o firmă în funcțiune - Mesteacan Forest SRL Constanța (în care e asociat unic și administrator), în timp ce Salem Al Achtar deține aceleași calități în Salem Wood Company SRL Constanța. 
 
Platforma termene.ro informează și că Mojaa Product & Trading SRL nu are contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Firme Constanța
Parvej Mohammed Anowaf, cetățean bangladesian, cu domiciliul la Cap Aurora, numit administrator al Matrix Ride Sharing
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii