Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:17 04 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Schimbări importante în cadrul Sandu Des SRL!

ro

04 Sep, 2024 14:30 141 Marime text
foto: Freepick Societatea Sandu Des SRL din Catsleu, județul Constanța a adoptat recent o serie de modificări semnificative, conform Deciziei nr. 3/2024, semnată de asociatul unic Ucan Hakan. Aceste schimbări vizează atât denumirea, cât și structura de conducere a societății.
 

Schimbarea denumirii și un nou sediu social

Potrivit documentului, se schimbă denumirea societăţii în Sandu Des SRL și se schimbă sediul social al societăţii în: satul Castelu (com. Caste|u), Str. Iasomiei, judeţul Constanţa.
 

Cesionare de capital social

Deasemenea, Ucan Hakan cesionează la valoarea nominală conform art. 202 al. 2 din Legea nr. 31/1990, actualizată, întreg capitalul social format din 20 părţi sociale a 10 lei fiecare în sumă de 200 lei către Sandu Ştefan- Cristian.

În urma acestei modificări capitalul social total în sumă de 200 lei - 20 părţi sociale a 10 lei fiecare va fi deţinut de Sandu Ştefan- Cristian, având participarea la profit şi pierderi de 100%
 

Numire de administratori

Se numesc în funcţia de administratori cu puteri depline pe o perioadă de 50 ani Sandu Ştefan- Cristian şi Sandu Constantina-Elena.

Se numeşte în funcţia de administrator cu puteri depline pe o perioadă de 5 (cinci) ani, Stănculeţ Mihaela-Gabriela. Administratorii îşi exercită puterile separat.
 

Modificări în codurile CAEN

O altă schimbare se referră la faptul că se renunţă la codurile CAEN 4939 - Alte transporturi terestre de călători n.c.a. şi 4941 - Transporturi rutiere de mărfuri.
 

Retrageri din funcție

Se retrag din funcţia de administratori Ucan Hakan și Ucan Ionela-Alexandra.

Facem precizarea că documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 4080 din data de 30 august 2024.
 
 


Despre Sandu Des SRL

 
Firma Sandu Des SRL din Castelu, a fost înființată la data de 12.01.2024 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 5610 - Restaurante.
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 04 septembrie 2024, nu sunt precizate date cu privire la situația financiară a firmei.
 
Asociat este Sandu Ştefan- Cristian.
 
Administratori sunt Sandu Ştefan- Cristian, Sandu Constantina-Elena, Stănculeţ Mihaela-Gabriela. 



PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 



Citește și: 

Cine este noul asociat de la Donerci Ayan Usta SRL, firmă pe care funcționează un restaurant cunoscut din Constanța



 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii