Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Schimbări în firma Planeta Magică a Copiilor SRL. Desființarea unui punct de lucru și mutarea sediului social

ro

18 Jul, 2024 16:49 151 Marime text
foto: Pixabay
Decizia societății Planeta Magică a copiilor SRL, înregistrată sub numărul 1 din 28 mai 2024, a implicat mai multe modificări semnificative.
 
Cristea Maria-Magdalena, asociat și administrator al societății a decis desfiinţarea punctului de lucru situat în municipiul Constanţa, Aleea Morilor nr. 14, judeţul Constanţa.
 
O altă deczie vizează mutarea sediului social al societăţii din satul Valu lui Traian, comuna Valu lui Traian, Strada Pădurii nr. 22A, judeţul Constanţa, în municipiul Constanţa, Aleea Morilor nr. 14, judeţul Constanţa.
 
Potrivit documentului oficial, se actualizează reşedinţa asociatului şi administratorului Cristea Maria-Magdalena.

Restul prevederilor din statut rămân neschimbate.
 
Facem precizarea că documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3424 din data de 16 iulie 2024.


 
Despre Planeta Magică a Copiilor SRL
 
Firma Planeta Magică a Copiilor SRL din Constanţa, a fost înființată la data de 21.12.2022 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 8891 - Activități de îngrijire zilnică pentru copii.

Situația financiară pentru anul 2023 indică o cifră de afaceri de 29.630 lei, o pierdere de -10.604 la un număr de un angajat, potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 18 iulie 2024.  
 
Asociat și administrator este Cristea Maria-Magdalena.   


PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


Citește și:


Planul Roșu de intervenție activat la ConstanțaUPDATE. Persoane, printre care și copii, posibil intoxicate la Hotel Belvedere din Olimp (FOTO+VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii