Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:14 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Se mută sediul social al societății Donerci Omer Usta SRL

ro

31 May, 2024 17:43 778 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels

Doganturk Muhittin, Tahta Omer şi Iaşar Gean, asociaţi ai societăţii Donerci Omer Usta SRL, au hotărât:

Art. 1. Se actualizează datele de identificare ale lui Doganturk Muhittin, după cum urmează: cetăţean turc, din Suruc, Turcia, domiciliat în Turcia, cu reşedinţa în Medgidia, judeţul Constanţa.

Art. 2. Se actualizează datele de identificare ale lui Tahta Omer, cetăţean turc, din Gerger, Turcia, domiciliat în Turcia, Adiyaman/Gerger, cu reşedinţa în Năvodari, judeţul Constanţa.

Art. 3. Se actualizează datele de identificare ale lui Iaşar Gean, cetăţean român, din Constanţa, domiciliat în Constanţa.

Art. 4. Mutarea sediului social al societăţii în Năvodari, Strada Albinelor, nr. 10, județul Constanţa.

Despre Donerci Omer Usta SRL

Societatea Donerci Omer Usta SRL a fost înființată în anul 2018, are sediul în Năvodari, Strada Albinelor, nr. 10, județul Constanţa și se ocupă de „Restaurante”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociați sunt Tahta Omer, Doganturk Muhittin și Iasar Gean, iar administrator este Tahta Omer.

Doganturk Muhittin mai este asociat unic și administrator la Absa Viva SRL, asociat și administrator la Ayet Doner SRL și administrator la Toprak Plast SRL, iar Iasar Gean mai este asociat unic și administrator la Geanis-Gean SRL.

Conform termene.ro, în anul 2022, societatea Donerci Omer Usta SRL a înregistrat o pierdere de 4.156 lei, la niciun angajat.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
Firme Constanța: O nouă societate, deschisă în municipiu. Iată cu ce se ocupă The Sweet Dreams Of Ice SRL
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii