Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:20 10 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Sediul social al Black Sea Invest Company SRL a fost mutat

ro

10 Aug, 2024 16:14 247 Marime text
  • Obiectulul principal de activitate al Black Sea Invest Company SRL este „manipulări“.

În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 3.741, din data de 5 august 2024, a fost publicată hotărârea nr. 1 din data de 3 iunie 2024 a societății Black Sea Invest Company SRL.


Asociații, Lucian Ciprian Crețu și Fortaletza Management SRL, cu sediul social în municipiul Constanța, prin administrator / asociat Perez Vicente Jose Antonio, au hotărât:


Art. 1. Actualizerea datelor de identificare ale domnului lui Lucian – Ciprian Crețu, cetăţean român, născut în Dorohoi, județul Botoşani, domiciliat în municipiul Constanţa


Art. 2. Mutarea sediului social al societăţii la o adresă în incinta Port Constanţa.


Despre SC Black Sea Invest Company SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 9 august 2024, firma Black Sea Invest Company SRL a fost înființată în anul 2016, iar obiectul principal de activitate este „manipulări“.


Asociatul persoană juridică Fortaletza Management SRL are 98,1% din firmă, iar asociatul Lucian Ciprian Crețu deține 1,9%.

Calitatea de administrator e deținută de Lucian Ciprian Crețu.

În 2023, Black Sea Invest Company SRL a avut cifră de afaceri de 920.818 lei, un profit de 208.778 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 8.


Platforma termene.ro informează și că Black Sea Invest Company SRL nu are contracte câștigate - achiziții directe și nici contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări – 8 august 2024).

 

Despre SC Fortaletza Management SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 9 august 2024, firma Fortaletza Management SRL a fost înființată în anul 2014, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Activități ale holdingurilor“.
Asociați în Fortaletza Management SRL sunt cetățenii spanioli Jose Antonio Perez Vicente (cu 99,9963%) și Perez Bolea Jose Antonio (cu 0,0037%).

Administratori sunt Ionuț Florea, Jose Antonio Perez Vicente și Leitzke Mueller Catia (Spania).


În 2023, Fortaletza Management SRL a avut cifră de afaceri de 26.300 lei, un profit de 30.235.158 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 2.


Platforma termene.ro informează și că Fortaletza Management SRL nu are contracte câștigate - achiziții directe și nici contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 8 august 2024).


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


Sursa foto: ZIUA de Constanța


Citește și:

Asociații societății Black Sea Invest Company, întruniți în ședință. Modificări în structura firmei

Decizii importante luate în Fortaletza Management SRL, acționarul majoritar al Decirom SA

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii