Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Stere Samara, Maria Corina Cușu și Georgeta Pavel realeși administratori în Axiopolis SA pentru 4 ani

ro

17 Jul, 2024 11:12 266 Marime text
  • Acționarii Axiopolis SA au aprobat raportul de gestiune al Consiliului de Administraţie pentru exerciţiul financiar 2023, raportul comisiei de cenzori pentru exerciţiul financiar 2023, dar și bilanţul contabil şi contul de profit şi pierderi pentru exerciţiul financiar 2023.
  • De asemenea, au fost aleși membrii Consiliului de administraţie, cu un mandat de 4 ani şi cu următoarea componentă: Samara Stere, Cușu Maria - Corina,  Pavel Georgeta.
 
 
Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Axiopolis SA din data de 15.04.2024, la care au fost prezenţi acţionari reprezentând 94,259% din capitalul social, în conformitate cu prevederile Actului Constitutiv şi cu dispoziţiile Legii nr. 31/1990, a emis mai multe decizii.
 
Acționarii au aprobat raportul de gestiune al Consiliului de Administraţie pentru exerciţiul financiar 2023, raportul comisiei de cenzori pentru exerciţiul financiar 2023, dar și bilanţul contabil şi contul de profit şi pierderi pentru exerciţiul financiar 2023.
 
De asemenea, s-a aprobat repartizarea pe dividend a sumei de 982.111 lei din profitul aferent anului 2023, bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2024, dar și descărcarea de gestiune a Consiliului de Administraţie.
 
De asemenea, au fost aleși membrii Consiliului de administraţie, cu un mandat de 4 ani şi cu următoarea componentă:
- Samara Stere,
- Cușu Maria - Corina,
- Pavel Georgeta.
 

Acșionarii au respins înregistrarea pe cheltuieli deductibile/nedeductibile a sumelor, reprezentând creanţe înregistrate în contabilitatea Axiopolis SA.
 
Deciziile Consiliului de Administraţie luate în anul 2023 şi 2024 (ianuarie - aprilie) au fost rectificate. Prezenta hotărâre a fost adoptată pe 15.04.2024 și publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3424 din data de 16 iulie 2024.
 
 
Despre SC Axiopolis SA
 
Potrivit termene.ro,  firma Axiopolis SA a fost înființată în anul 1992, iar obiectul principal de activitate este „Închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“.
 
Pachetul de acțiuni al Axiopolis SA este deținut de Sammarina Imobiliare SA (cu 94.259%) și Listă acționari (cu 5.74%). Calitatea de administrator este deținută de Maria Corina Cușu, Georgeta Pavel și Stere Samara.
 
Potrivit termene.ro, Sammarina Imobiliare SA este acționar în Carmeco SA.
 
Maria Corina Cuşu este asociat/acționar în Sammarina SA, Sammarina Port Agency SRL, Emsis Line SRL, Eneryo Wind SRL, Sammarina Lake Side SA şi Sammarina Medical SRL.
 
La rândul său, Georgeta Pavel este asociat/acțuionar în SC Hotel Central SA, Job Expert SRL, Premium Capital Expert SRL, Carmeco SA, Sammarina SA, Sammocop Cooperativă Agricolă și Sammarina Lake Side SA.
 
Numele lui Stere Samara mai apare în Sammarina Imobiliare SA, Ecosammo Târgușor SRL, Sammowind SRL, Sammoconstruct SRL, Sammocop Cooperativă Agricolă, Sammarina Sea Side SRL, Sammarina Lake Side SA, Sammo Green Energy SRL, Saghrocosta SRL, Lilicii Di Pindu SRL, Sammarina Constanța Sucursala Cluj SRL, Eneryo Wind SRL, Sammarina SA, Sammo-Teb Energy SRL, Sammarina Port Agency SRL și SOCEP SA. 
 
În 2022, Axiopolis SA a avut o cifră de afaceri de 1.566.186 lei, un profit de 744.326 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 5.
 
Situația financară pentru anul 2023 arată astfel: cifră de afaceri de 1.846.751 lei, un profit de 982.111 lei și 4 salariați.
 
Platforma termene.ro informează că Axiopolis SA nu are contracte câștigate - achiziții directe și nici contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 13 martie 2024).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

 
Citește și:
 

 
Firme Constanța: A fost convocată Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Axiopolis SA. Care e ordinea de zi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii