Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:57 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Sun Source Energy SRL, Pure Solar Power SRL, Solar PV Power Plant SRL și-au majorat capitalul social

ro

03 Feb, 2024 18:39 884 Marime text
 
  • Shikun and Binui Energy România SRL, asociat unic în Sun Source Energy SRL, Pure Solar Power SRL și Solar PV Power Plant SRL, a decis majorarea capitalului social al celor trei firme.

Shikun and Binui Energy România SRL, cu sediul social în Bucureşti, strada Lainici nr. 44-46, reprezentată prin Yoval Skornik, a apobat majorarea capitalului social al celor trei societăți, Sun Source Energy SRL, Pure Solar Power SRL și Solar PV Power Plant SRL, în care are calitatea de administrator și asociat unic.

Astfel, Shikun and Binui Energy România SRL, în calitate de administrator și asociat unic, deţinând 100% capitalul social al societăţii Sun Source Energy SRL, o societate cu sediul social în municipiul Constanţa, bd. Mamaia nr. 175, a decis majorarea capitalului social cu suma de 10 RON, respectiv de la valoarea actuală de 200 RON la valoarea de 210 RON, prin emisiunea unei părţi sociale noi ("Partea Socială Nouă").

Noua parte socială va fi subscrisă de către Asociatul Unic în schimbul unui preţ de 283.426,8 RON din care 10 RON reprezintă valoarea nominală a Părţii Sociale Noi şi 283.416,8 RON reprezintă prima de emisiune.

Ca urmare, capitalul social al societăţii este egal cu 210 RON şi este împărţit în 21 de părţi sociale, fiecare având o valoare nominală de 10 (zece) RON. Prezenta decizie a fost adoptată pe 13 decembrie 2023 și publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 497 din data de 31.01.2024.
 
Capitalul social al Pure Solar Power SRL a fost majorat
 
De asemenea, Shikun and Binui Energy România SRL, în calitate de administrator și asociat unic al societăţii Pure Solar Power SRL, cu sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia nr. 175, a decis majorarea capitalului social cu suma de 10 RON, respectiv de la valoarea actuală de 200 RON la valoarea de 210 RON, prin emisiunea unei părţi sociale noi ("Partea Socială Nouă").

Aceasta parte socială nouă va fi subscrisă de către Asociatul Unic în schimbul unui preţ de 4.226.540 RON, din care 10 RON reprezintă valoarea nominală a Părţii Sociale Noi şi 4.226.530 RON reprezintă prima de emisiune.

Asociatul Unic va plăti întregul preţ de subscriere pentru Partea Socială Nouă în euro, respectiv suma de 850.000 euro, prin conversia creanţelor certe, lichide şi exigibile la data de 12 decembrie 2023 deţinute de Asociatul Unic faţă de Societate, care rezultă mai multe contracte de împrumut.

Ca urmare a celor de mai sus, capitalul social al societăţii Pure Solar Power SRL este egal cu 210 RON şi este împărţit în 21 de părţi sociale, fiecare având o valoare nominală de RON.

Prezenta decizie a fost adoptată pe 13 decembrie 2023 și publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 491 din data de 31.01.2024.
 
Solar PV Power Plant SRL și-a majorat capitalul social
 
Shikun and Binui Energy România SRL, în calitate de administrator și asociat unic, deţinând 100% capitalul social al Societăţii Solar PV Power Plant SRL, din municipiul Constanţa, a decis majorarea capitalului social cu suma de 10 RON, respectiv de la valoarea actuală de 200 RON la valoarea de 210 RON, prin emisiunea unei părţi sociale noi ("Partea Socială Nouă") .

Noua parte socială va fi subscrisă de către Asociatul unic în schimbul unui preţ de 447.516 RON, din care 10 reprezintă valoarea nominală a Părţii Sociale Noi şi  447.506 RON reprezintă prima de emisiune.

Asociatul unic va plăti întregul preţ de subscriere pentru Partea Socială Nouă în euro, respectiv suma de 90.000 euro, prin conversia creanţelor certe, lichide şi exigibile la data de 12 decembrie 2023 deţinute de Asociatul unic faţă de Societate, care rezultă din mai multe contracte de împrumut.

Prezenta decizie a fost adoptată pe 13 decembrie 2023 și publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 501 din data de 31.01.2024.
 
Despre Shikun and Binui Energy Romania SRL
 
Potrivit termene.ro, firma Shikun and Binui Energy Romania SRL a fost înființată în anul 2021 și are sediul social în municipiul București, iar obiectul de activitate este „Activități ale holdingurilor“.

Asociați în Shikun and Binui Energy Romania SRL sunt Shikun & Binui Energy Power BV (cu 90%) și Asra WSE Engineering SRL (cu 10%). Calitatea de administrator o au Tzvi Hendler, David Paz și Yoval Skornik, toți cu cetățenie israeliană.  În 2022, Shikun and Binui Energy Romania SRL a avut o pierdere de 112 lei.

Shikun and Binui Energy Romania SRL nu are contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

Citește și:


Firme Constanța. Modificări în compania Shikun And Binui Energy Romania SRL!
 
Firme Constanța. Green Energy Elow SRL și-a schimbat denumirea în Shikun and Binui Energy Romania Management SRL. Asociat unic nou
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii