Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:37 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Valentin Dina, cooptat în Dina Electronics SRL. Alți doi asociați s-au retras

ro

12 Jul, 2024 17:00 475 Marime text
DINA ELECTRONICS magazin
  • Emil Dina și Tudorița Dina au cedat părţile sociale deţinute în cadrul societăţii Dina Electronics SRL către Valentin Dina.
  • În uma cesiunii, Dina Electronics SRL va fi deținută de asociatul unic Valentin Dina, care va fi și administrator.
  • De-a lungul anilor, firma a obținut, prin negociere directă, 254 de contracte de la autorități publice locale
 
Emil Dina și Tudorița Dina, asociaţi ai SC Dina Electronics SRL, au aporbat unele hotărâri în Adunarea generală a asociaților din data de 15.05.2024.
 
Astfel, Emil Dina a cedat un număr de 125 părţi sociale deţinute în cadrul societăţii, cu menţiunea că fiecare parte socială este în valoare de 10 lei şi reprezintă 1250 lei din capitalul social subscris şi vărsat de 2500 lei, adică 50% din capitalul social - participare la beneficii şi pierderi către Valentin Dina.
 
De asemenea, Tudorița Dina a cedat un număr de 125 părţi sociale deţinute în cadrul societăţii, cu menţiunea că fiecare parte socială este în valoare de 10 lei şi reprezintă 1250 lei din capitalul social subscris şi vărsat de 2500 lei, adică 50% din capitalul social participare la beneficii şi pierderi către Valentin Dina.
 
În urma cesiunii, structura participării asociaţilor la capitalul social al societăţii comerciale Dina Electronics SRL, va fi următoarea:  asociatul Valentin Dina va deţine 250 părţi sociale în valoare de 10 lei fiecare, reprezentând 100% capitalul social subscris şi vărsat, având un aport total la capitalul social de 2500 lei.
 
Capitalul subscris vărsat este de 2500 lei divizat în 250 părţi sociale, fiecare parte socială în valoare de 10 lei. În funcția de administrator cu puteri depline de administrare şi de reprezentare, pe perioada de 50 de ani, a fost numit Valentin Dina.
 
Emil Dina și Tudoriţa Dina s-au retras din funcţia de administrator. Durata de funcţionare a societăţii este nedeterminată. Obiectul de activitate este: comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3372 din data de 11 iulie 2024.
 
 
Despre SC Dina Electronics SRL
 
 
Înființată în anul 1995, SC Dina Electronics SRL are sediul social pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, Nr. 90-92 din Constanța și se ocupă de comețul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare.
 
De-a lungul anilor, firma a obținut, prin negociere directă, 254 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Serviciul de Ambulanță București-Ilfov,  CT Bus SA, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA București, Serviciul de Ambulanță București-Ilfov și altele. 

În anul 2023, firma cu 5 salariați a declarat o cifră de afaceri de 985.641 lei și un profit de 18.796 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru recactarea acestui articolo au fost folosite și informații de pe terene.ro.
 


Citește și:
 
Firme Constanța: Doctora Gabriela Man din Mangalia a înființat societatea Slăbești Mâncând SRL
 
Schimbare în cadrul societății Yzy Food SRL Constanța. Cine este noul unic asociat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii