Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:15 17 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Tulcea Mini Farm SRL a fuzionat cu Novoline Pharm SRL

ro

17 Oct, 2024 11:36 187 Marime text
Mini Farm. Sursa foto: google.maps

În decizia nr. 2747 din data de 16.08.2024 se arată că se intenționează fuziunea prin absorbție de către Mini Farm SRL a societății afiliate Novoline Pharm SRL.
 
În acest sens, Călin Valentina, asociatul unic al Mini Farm SRL, a aprobat în principiu inițierea și participarea Mini Farm SRL, în calitate de societatea absorbantă la un proces de fuziune prin absorbția de către Mini Farm SRL a Novoline Pharm SRL.
 
Ca urmare a fuziunii prin absorbție, se va opera transferul către Mini Farm SRL a întregului patrimoniu al societății absorbite, a tuturor activelor și pasivelor acesteia, care se va dizolva fără a intra în lichidare.
 
Data de 31 decembrie 2023 a fost stabilită ca dată de referință pentru situațiile financiare ale Mini Farm SRL care vor fi folosite pentru a stabili condițiile fuziunii.
 
Având în vedere calitatea Mini Farm de asociat majoritar al societății absorbite, se aprobă adoptarea unor decizii similare cu privire la fuziune la nivelul Novoline Pharm SRL și se împuternicește administratorul societății, Călin Marin, în vederea reprezentării Mini Farm SRL la ședința adunării generale a asociaților Novoline Pharm SRL, votului în conformitate cu prezenta decizie, semnării hotărârii aferente și îndeplinirii oricăror alte formalități necesare în acest sens.
 
Călin Marin a mai fost împuternicit pentru elaborarea și semnarea proiectului de fuziune aferent procesului de fuziune ce face obiectul prezentei decizii, în vederea executării și semnării oricăror alte documente (incluzând, fără a se limita la plata oricăror taxe), precum și al îndeplinirii oricăror alte formalități necesare pentru a aduce la îndeplinire și a face opozabile terților dispozițiile prezentei decizii, publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a nr. 4357/14.10.2024.
 
Despre Mini Farm SRL
 
Conform termene.ro, Mini Farm SRL are sediul în Babadag, județul Tulcea, funcționează din anul 1996, iar obiectul de activitate este „comerț cu amănuntul al produselor farmaceutice, în magazine specializate”.
 
Firma a raportat pentru anul 2023 o cifră de afaceri de peste 380 de milioane de lei, un profit de aproape 2,5 milioane de lei și 522 de salariați.
 
Asociatul este Călin Valentina și administratorul este Călin Marin.
 
După cum se arată pe termene.ro, Mini Farm SRL are 2.766 de achiziții directe și 26 de licitații adjudecate.
 
Despre Nov oline Pharm SRL
 
Potrivit termene.ro, Novoline Pharm SRL are sediul în Tulcea, a fost fondată în anul 2015 și obiectul de activitate este „comerț cu ridicata al produselor farmaceutice”.
 
În ultimul an fsical, Novoline Pharm SRL a realizat o cifră de afaceri de peste 200 de milioane de lei, un profit de peste 2,5 milioane de lei și a avut 56 de anagajați.
 
Firma figurează pe termene.ro cu o singură achiziție directă, încheiată cu Serviciul Județean de Ambulanță Tulcea.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
DGASPC Constanța, contract cu Mini-Farm SRL! Vor fi livrate mai multe medicamente (DOCUMENT) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii