Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:16 15 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiscul vinde două bunuri mobile din patrimoniul fimei Atelier Media SRL, care deține DobrogeaTV. Legături cu Gabriel Comănescu

ro

15 Aug, 2024 17:00 282 Marime text
Fiscul vinde două bunuri mobile din patrimoniul fimei Atelier Media SRL
  • Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța vinde la licitație două bunuri mobile deținute de firma Atelier Media SRL.
  • Licitația va avea loc pe data de 27 august 2024.
  • Firma Atelier Media SRL este deținută de VC Investment Company Limited, din Cipru, cu 94.12% din capitalul social, și Pascu Lucian, cu 5,88% din capitalul social.
  • Administratorul firmei este Tivichi Camelia-Claudia, pe care o regăsim ca administrator și în Vega Turism SA, deținută de Gabriel Valentin Comănescu.
 
Ministerul Finanțelor prin Agenția Națională de Administrare Fiscală, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța anunță organizarea celei de-a doua licitații pentru valorificarea a două bunuri mobile deținute de firma Atelier Media SRL.
 
Licitația va avea loc pe data de 27 august 2024, ora 13.30, în municipiul Constanța,  bd Tomis nr. 312 A, et.4, camera 407.
 
Participanții la licitație vor putea cumpăra două automobile: un autoturism Skoda Octavia, fabricat în anul 2011, la prețul de 15.282 lei, dar și un automobil Mercedes Benz Sprinter, fabricat în anul 2003, la prețul de 172.577 lei.
 
Cei care pretind vreun drept asupra acestui bun sunt invitați să înștiințeze organul de executare, înainte de data stabilită pentru vânzare.
 
Cei interesați în cumpărarea bunului respectiv sunt invitați să se prezinte Ia termenul de vânzare Ia locul fixat în acest scop și până Ia acel termen să prezinte oferte de cumpărare.
 
Pentru participarea Ia Iicitație ofertanții vor depune, cu cel puțin o zi înainte de data Iicitației, oferta de cumpărare și dovada plății taxei de participare sau a constituirii garanției sub forma scrisorii de garanție, reprezentând 10% din prețul de pornire a licitației.
 
Despre Atelier Media SRL
 
Înfiinață în anul 2004, firma are sediul social în incinta Portul Constanța și desfășoară activități de productie cinematografica, video si de programe de televiziune.
 
Firma este deținută de VC Investment Company Limited, din Cipru, cu 94.12% din capitalul social, și Pascu Lucian, cu 5,88% din capitalul social. Administratorul firmei este Tivichi Camelia-Claudia.
 
Potrivit termene.ro, Pascu Lucian mai este asociat și administrator în Atelier Television SRL. De asemenea, GVC Investment Company Limited mai este acționat în Uasar Studio & Design SRL. La rândul său, Tivichi Camelia-Claudia mai este administrator în Vega Turism SA. Atelier Media SRL mai este acționar în Dobrogea Media SRL.
 
Atelier Media SRL a obținut, prin negociere directă, 3 contracte de la: Asociația Club Sportiv 4V Motorsport, Asociația Club Sportiv 4V Motorsport și Complexul Muzeal de Ștințe ale Naturii Constanța.
 
În anul fiscal 2023, Atelier Media SRL  a avut o cifră de afaceri de 548.146 lei, 4 salariați și un profit de 250.832 lei.  
 
 
Despre Dobrogea Media SRL
 
 
Înființată în anul 2011, firma are sediul pe bulevardul Mamaia, Nr. 284 din Constanța și desfășoară activități de difuzare a programelor de televiziune.  Atelier Media SRL este acșionar unic. Bratu Mihai Dumitru este administrator.
 
Dobrogea Media SRL a obținut, prin negociere directă, 13 contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Organizatia de Management al Destinatiei Mamaia-Constanta, Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța, Municipiul Medgidia,  Comuna Mihail Kogălniceanu,  Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri, Orașul Murfatlar, Comuna Poarta Albă, Complexul Muzeal de Ștințe ale Naturii Constanța, Comuna Lumina și Teatrul de Stat Constanța.
 
În anul 2023, Dobrogea Media SRL a avut o cifră de afaceri de 3.728.667 lei și un profit de 972.791 lei.
 
 
Despre Vega Turism SA
 
 
Cu sediul pe bulevardul Hotel Vega din Mamaia, Vega Turism SA a fost înființată în anuyl 1995 și se ocupă de hoteluri și alte facilități de cazare similare.
 
Vega Turism SA este deținută de: GVC Investment Company Limited, din Cipru, cu 71,3975% din capitalul social, Gabriel Valentin Comănescu, cu 24,9156% din capitalul social,  Upetrom Engineering SRL, cu 3,6826% din capitalul social, Ion Topoleanu, cu 0,0007% din capitalul social, Maria Roman, cu 0,0005 % din capitalul social, Eugenia Drăgan, cu  0,0004% din capitalul social, Liviu Valentin Runcan, cu  0,0002% din capitalul social, Listă Persoane Fizice. Administratorii societății sunt: Militaru Luminița-Gina, Tivichi Camelia-Claudia și Tudor Madalina-Lavinia.
 
În anul 2023, Vega Turism SA a raportat o cifră de afaceri de 17.502.202 lei, 136 de angajați și o pierdre de 7.080.773 lei.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de participare la licitație.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro
 
Citește și:
 
Constanța: Trei persoane fizice cer insolvența Dobrogea Media SRL (DobrogeaTV)!


 Gino Implex SRL, pierdere de peste 4 milioane lei: AJFP Constanța scoate la licitație, pentru a doua oară, ferma piscicolă, de pe malul Lacului Taşaul, a lui Gabriel Comănescu (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii