Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:32 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Flăcări la o casă din Tulcea, din cauza unui coș de fum neizolat (FOTO+VIDEO)

ro

11 Dec, 2023 21:38 995 Marime text
Sursa foto:ISU Delta Tulcea





 
  • Pompierii detașamentului Tulcea au intervint cu două autospeciale de stingere pentru limitarea efectelor unui incendiu produs la o casă de locuit din municipiul Tulcea, potrivit ISU DeltaTulcea.
 
La ajungerea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta la hornul de evacuare a fumului a unei sobe folosită pentru încălzire.
 

„Propagarea flăcărilor la materialele combustibile din zona podului dar și la restul locuinței au fost limitate, iar aproximativ o oră incendiul a fost lichidat după stingerea tuturor focarelor din jurul hornului”, au transmis pompierii tulceni.

 
Din fericire, nu au fost înregistrate victime, iar pagubele materiale au fost limitate la aproximativ 2 metri pătrați de tavan.
 
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum neizolat corespunzător, specifică salvatorii de la ISU Tulcea.
 

„Facem încă odată un apel către populație și în special acelora care, pe perioada anotimpului friguros, se încălzesc cu sobe ori alte instalații cu degajări de fum. Coșurile trebuie să fie temeinic inspectate și curățate ori de câte ori este nevoie de un specialist, în jurul acestora să nu fie depozitate obiecte inflamabile, iar focul să se facă în sobe izolate corespunzător aflate la o distanță sigură de pereți dar și de obiectele care se pot aprinde cu ușurință”, punctează ISU.

 
 Citește și
Un pieton a fost grav rănit în urma unui accident rutier în Cotu Văii
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii