Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:58 01 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost comisar general al Gărzii de Mediu - Arde "unul dintre centrele unde zeci de maşini sunt dezmembrate ilegal, zilnic. Se vede de pe Autostrada A2" (VIDEO)

ro

15 Apr, 2022 21:16 1758 Marime text
Imagine din timpul incendiului Foto captură video Facebook/ Octavian BerceanuFostul comisar general al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, a publicat pe pagina sa de pe Facebook imagini cu un incendiu despre care afirmă că are loc în Săruleşti, vineri seara, 15 aprilie, la un centru de dezmembrări auto. 


”Nu s-au stins, arde in timp ce vezi postarea asta și cu căderea serii altele se vor aprinde in Sintești, Bălteni, Sectorul 5, Glina, Ștefănești, Bolintin.


E mijlocul prin care o întreagă structură de crimă organizată se descurcă să facă dispărute o parte din urmele celor 1000 de autoturisme dezmembrate zilnic în România.


Folosit pentru ars deșeuri, cabluri, plastic, uleiuri arse, sau interioarele autoturismelor produce zeci de milioane de euro anual pentru mafie, poluare mai mare decât toată încălzirea cu lemne din Muntenia și mii de decese din cele 29 000 cauzate de poluare anual, la nivel național.




Arde acum în Sărulești, unul dintre centrele unde zeci de mașini sunt dezmembrate ilegal, zilnic. Se vede de pe autostrada A2, chiar si din biroul președintelui Senatului, cu un binoclu performant", a scris Berceanu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii