Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:30 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul mare fotbalist, Adrian Ilie, a fost condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare

ro

16 Jun, 2024 14:48 615 Marime text
Sursa foto: Pexels


 
  • Fostul internațional român Adrian Ilie (50 de ani) a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare de Judecătoria Sectorului 4 din București, după ce a fost depistat, în iulie 2023, de Poliția Rutieră, la volan, cu o alcoolemie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Fostul mare atacant român, poreclit „Cobra”, are 10 zile la dispoziție să conteste decizia, conform știripesurse.ro.

Conform instanței, acesta va fi supravegheat de autorități timp de doi ani, în care va fi obligat să respecte anumite reguli stricte.
 
Adrian Ilie va trebui se se prezinte la Serviciul de Probaţiune Braşov, la datele fixate de acesta, să primească vizitele consilierului de probațiune desemnat cu supravegherea sa și să anunțe schimbarea locuinței și a oricărei deplasări care trece de 5 zile, respectiv și întoarcerea.
 
 
În plus, fostul mare internațional are obligația să comunice schimbarea locului de muncă atunci când este cazul, dar și să comunice informații și să prezinte documente care să permită controlul mijloacelor sale de existență.
 
Citește și
 
EURO 2024Astăzi, 16 iunie 2024, selecționerul Edward Iordănescu își serbează ziua de naștere. Cu o zi înainte de România - Ucraina!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii