Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:16 13 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul șef DGAS Constanța, Emil Mereuță se retrage din Rocsi Fast-Food SRL

ro

13 Sep, 2024 19:54 178 Marime text
 
foto: Pexels
 Societatea Rocsi Fast-Food SRL din Galați a anunțat o schimbare importantă în structura sa de acționariat și administrare, în urma Hotărârii nr. 1 din 27 iunie 2024, publicată recent în Monitorul Oficial, Partea a IV-a, nr. 4146 din 10 septembrie 2024.
 
Este vorba despre retragerea asociatului Emil- Andrei Mereuţă (este fostul șef al Direcției de Asistență Socială din Primăria Constanța și ulterior consilier la Cabinetul Președintelui Consiliului Județean Constanța pe zona de asistență socială) din societate, cesionând la valoarea nominală
toate cele 20 părţi sociale deţinute, către asociata Iancu Biatris, care devine astfel asociat unic, deţinând întregul capital social în sumă de 400 lei numerar, reprezentând 40 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare. Cota de participare la pierderi şi profit este de 100%.

Potrivit documentului oficial, Emil-Andrei declară Mereuţă că a primit de la Iancu Biatris contravaloarea părţilor sociale cesionate mai sus, la valoarea nominală şi nu mai are niciun drept şi nicio obligaţie faţă de societate.
 


Emil-Andrei Mereuţă este revocat din funcția de administrator


De asemenea, prin aceeași hotărâre, Emil-Andrei Mereuţă este revocat din funcția de administrator, iar Iancu Biatris devine noul administrator unic al societății, cu puteri depline de administrare și reprezentare pentru o perioadă de 49 de ani.  
 

S-a decis închiderea punctului de lucru al societății situat în Mamaia
 

În plus, s-a decis închiderea punctului de lucru al societății situat în Mamaia, municipiul Constanța, Complex Satul de Vacanță, unitatea nr. 502.

Actul constitutiv al societății va fi actualizat în conformitate cu legislația în vigoare. Hotărârea a fost semnată în trei exemplare originale, la data de 27 iunie 2024.

 



Despre Rocsi Fast-Food SRL


Firma Rocsi Fast-Food SRL din Galaţi, a fost înființată la data de 26.05.2011 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 5610 - Restaurante.

Cifra de afaceri Rocsi Fast-Food SRL a fost de 2,324,253.00 lei în anul 2023, cu un profit de 613,021.00 lei.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 9.98%.

Rocsi Fast-Food SRL a raportat un număr de 25 angajați în anul 2023.
 
Asociat și administrator este Iancu Biatris din Galați. Acesta este asociat și administrator și în cadrul Beti Gioni SRL din Galați.




Citește și:

Firme ConstanțaFostul șef DGAS, Emil Mereuță a deschis o nouă societatea comercială

A fost emisă dispoziția Emil Mereuță nu mai este consilierul personal al președintelui CJC (DOCUMENT)

Răspuns negativ de la Primăria Constanța pentru autorizația de funcționare a Casei Prahova din Satul de Vacanță

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii