Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:52 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fraudă imobiliară la Constanța! Cei care au vrut să închireze apartamente au căzut în plasă!

ro

11 May, 2024 15:17 1005 Marime text
foto: Pexels
Polițiștii din Constanța, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au demarat o investigație complexă pentru documentarea unei activități infracționale.

Cercetările au condus la documentarea unei presupuse scheme de înșelăciune continuată, având ca protagoniști o femeie de 27 de ani și un bărbat de 29 de ani. Aceștia sunt suspectați că, în perioada ianuarie - aprilie a acestui an, ar fi indus în eroare mai multe persoane, în vederea închirierii unor apartamente din Constanța.


Cele două persoane bănuite de comiterea faptelor sunt arestate preventiv într-o altă cauză, fiind bănuite de săvârșirea unor fapte similare în județul Timiș, transmite IPJ Constanța. 

Oficial de la IPJ Constanța 
 
Polițiștii Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au documentat activitatea infracțională a două persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune în formă continuată.
 
Este vorba de o femeie, de 27 de ani, și un bărbat, de 29 de ani.

Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, în perioada ianuarie – aprilie a.c., aceștia ar fi indus în eroare nouă persoane vătămate, de la care ar fi încasat diferite sume de bani cu titlu de avans pentru închirierea unor apartamente situate în municipiul Constanța.

În realitate, imobilele respective aparțineau altor persoane.

Anunțurile pentru închirierea locuințelor ar fi fost postate pe diferite rețele de socializare.

Prejudiciul în cauză este de peste 12.000 de lei.
 
Cele două persoane bănuite de comiterea faptelor sunt arestate preventiv într-o altă cauză, fiind bănuite de săvârșirea unor fapte similare în județul Timiș.

Cercetările în cauză continuă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.




Citește și:

Incident în Constanța! Iată cu ce s-au confruntat polițiștii pe strada Comarnic
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii