Friptură de miel pentru Paşte. Rețetă simplă și ușor de preparat
Friptură de miel pentru Paşte. Rețetă simplă și ușor de preparat
14 Apr, 2023 09:29
ZIUA de Constanta
1500
Marime text



Ingrediente
- Piper
- Cimbru
- Condimente pentru miel
- Usturoi după gust
- 500 ml de vin alb
Mod de preparare
Se porţionează carnea de miel, apoi se spală bine. Într-un bol, pregătim mixul de condimente. Adăugăm sarea, piperul, cimbrul şi celelalte condimente speciale pentru carnea de miel.
Următorul pas este să condimentăm carnea cu mixul pregătit anterior.
Tava în care urmează să gătim cea mai delicioasă friptură de miel pentru masa de Paşte o ungem cu puţin ulei, după care aşezăm bucăţile de carne, apoi adăugăm vinul şi usturoiul. Introducem tava în cuptorul preîncălzit şi o lăsăm timp de aproximativ 45 de minute.
Nu uitaţi să întoarceţi carnea de pe o parte pe cealaltă în momentul în care observaţi că se rumeneşte.
sursa: romaniatv.net
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii