Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:15 07 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Furt la un magazin din Tulcea! Ce a declarat făptașul

ro

07 Oct, 2024 18:51 163 Marime text
 
Jandarmii din Tulcea au aplicat 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.000 lei în acest sfârșit de săptămână.

Pe timpul misiunilor executate, jandarmii din Tulcea au fost alături de cetățeni pentru prevenirea, descurajarea și combaterea faptelor antisociale. Nu au fost înregistrate incidente majore, însă, acolo unde au fost constatate încălcări ale Legii, au fost aplicate sancțiuni contravenționale. 

Potrivit IJJ Tulcea, 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.000 lei au fost aplicate de jandarmii tulceni în acest sfârșit de săptămână, conform Legii nr. 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Sancțiunile contravenționale au fost aplicate pentru consumul de băuturi alcoolice în spațiul public, tulburarea liniștii locuitorilor, apelarea, în mod repetat, la mila publicului, de către o persoană aptă de muncă, neluarea de către părinți a măsurilor necesare pentru a împiedica minorul de la fapte de vagabondaj și proferarea de injurii în public.

De asemenea, jandarmii tulceni au constatat în mod independent două fapte de natură penală (furtul și distrugerea).


Eveniment duminică, 06 octombrie 2024 la Tulcea

Duminică, 06 octombrie 2024, în jurul orei 18.00, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au fost sesizați, prin intermediul Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că un bărbat a sustras diverse obiecte din incinta unei societăți comerciale, fără intenția de a le plăti.

Un agent de pază al societății comerciale a declarat faptul că, în timp ce executa serviciul, un bărbat a încercat să iasă prin punctul de intrare în magazin cu un rucsac ce conținea obiecte sustrase, fără să achite contravaloarea acestora la casa de marcat.- a mai punctat sursa citată.

Întrebat de jandarmi, persoana în cauză, în vârstă de 56 de ani, a declarat că a introdus în coșul de cumpărături mai multe bunuri pe care le-a plătit la casa de marcat, însă a mai introdus diverse obiecte în rucsac (tigaie, alimente și produse pentru curățenie) pe care le-a sustras de pe raft pentru sora lui, neavând bani să le achite. 

Jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru infracțiunea de furt.



Citește și:

Activități organizate la Tulcea cu ocazia Zilei Internaționale pentru Reducerea Riscului Dezastrelor Naturale
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii