Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:13 17 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fuziunea Confort Urban SRL cu Administraţia Fondului Imobiliar SRL, publicată în Monitorul Oficial. Capitalul social, majorat cu peste 3,7 milioane de lei

ro

17 Aug, 2024 16:36 276 Marime text
  • A fost aprobă fuziunea prin absorbţie dintre societatea Confort Urban SRL, în calitate de societate absorbantă, şi societatea Administraţia Fondului Imobiliar SRL, în calitate de societate absorbită. În urma fuziunii prin absorbţia societăţii Administraţia Fondului Imobiliar SRL, capitalul social al Confort Urban SRL a fost majorat cu suma de 3.748.740 lei


Consiliul de Administraţie al Societăţii Confort Urban SRL Constanţa s-a întrunit în ședință în data 26 iunie 2024, în care au fost votate și apobat mai multe decizii importante.

Astfel, Consiliul de Administraţie a aprobat fuziunea prin absorbţie dintre societatea Confort Urban SRL, în calitate de societate absorbantă, şi societatea Administraţia Fondului Imobiliar SRL, în calitate de societate absorbită, conform proiectului de fuziune aprobat prin HCL nr. 601/28.12.2023 şi publicat potrivit încheierii nr. 5260 pronunţată în data de 21.02.2024 de către Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa, începând cu data de 01 iulie 2024, în conformitate cu dispoziţiile art. 249, lit. b) din Legea nr. 31/1990 privind societăţile, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Consiliul de Administraţie a aprobat majorarea capitalului social al Societăţii Confort Urban SRL cu suma de 3.748.740 lei în urma fuziunii prin absorbţia societăţii Administraţia Fondului Imobiliar SRL.

Consiliul de Administraţie aprobă capitalul social, după fuziune, în cuantum de 55.458.750 lei ce va fi divizat în 5.545.875 de părţi sociale cu valoare nominală de 10 lei/parte socială şi care va aparţine asociatului unic, Consiliul Local Municipal Constanţa.

De asemenea, Consiliul de Administraţie l-a împuternicit pe directorul general al Societăţii Confort Urban SRL, Hira Stere, să efectueze toate operaţiunile economice, financiare şi juridice necesare în vederea realizării fuziunii menţionate la art. 1 din prezenta decizie.

Consiliul de Administraţie a aprobat actul constitutiv actualizat al Societăţii Confort Urban SRL în forma autentică, ca urmare a fuzionării prin absorbţie a Societăţii Administraţia Fondului Imobiliar SRL, act constitutiv ce reprezintă Anexa 1 la prezenta Decizie şi care va fi autentificat de către un Notar Public.

O altă decizie se referă la trecerea bunurilor proprietatea Societăţii Administraţia Fondului Imobiliar SRL, în proprietatea Societăţii Confort Urban SRL, ca urmare a fuziunii prin absorbţie, menţionată la art. 1, urmând ca protocolul de predare-primire să fie încheiat ulterior în formă autentică.

Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3840 din data de 12 august 2024.
 

Despre Confort Urban SRL

Înființată în 1997, firma are sediul pe strada Vârful Cu Dor, Nr. 10, Constanța, și se ocupă de lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor.

Consiliul local al municipiului Constanța este asociat unic.
Căliminte Horia Marius, Damian Ionel, Timofte Alexandru-Marius și Zarcu Mihaela sunt administratori.

În anul 2023, Confort Urban SRL a avut o cifră de afaceri de 74.236.375 lei, 317 angajați și un profit de 1.117.408 lei.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Ședință CL Constanța: Confort Urban va avea un nou punct de lucru, dar și obiecte de activitate noi, în urma fuziunii cu AFI (DOCUMENTE)

Primăria Constanța a emis 5 acte de urbanism: Cinci străzi din cartierul Palazu Mare, reabilitate de Confort Urban SRL

Ce sumă fabuloasă plătește Confort Urban SRL ca să scape de deșeurile rezultate din lucrările executate în municipiul Constanța? (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii