Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Coastă Braconaj piscicol depistat de polițiștii de frontieră în județul Tulcea (FOTO)

ro

28 Oct, 2024 10:27 150 Marime text

Sursa foto: Garda de Coastă






Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol în Marea Neagră, împreună cu reprezentanți ai Administrației Rezervației Biosferei Deltei Dunării (ARBDD) descoperind astfel 1080 metri de plase, 177 kilograme de pește.
 
În dimineața zilei de 26 octombrie 2024, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina, împreună cu lucrători din cadrul ARBDD, au desfășurat o acțiune de prevenire și combatere a braconajului piscicol.

Astfel, pe lacul Sinoe, aceștia au identificat mai multe plase de pescuit mono-filament, cu o lungime totală de 1080 metri, în acestea fiind capturate 177 kilograme de pește diferite specii.



Cantitatea de pește a fost predată unei societăți comerciale de profil, iar plasele au fost ridicate în vederea confiscării și introduse în camera de corpuri delicte a Gărzii de Coastă.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru identificarea autorilor, sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni la regimul braconajului piscicol, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Tulcea.
 
Citește și
22.000 țigarete de contrabandă descoperite în magazia unei nave de către polițiștii de frontieră din Constanța (FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii