Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Coastă Constanța achiziționează peste 2000 de insigne! Vezi ce sumă a alocat (DOCUMENT)

ro

17 Jul, 2024 11:24 170 Marime text


Garda de Coasta a publicat marți, 16 iulie 2024, pe SEAP, un anunț de participare pentru achiziția a 2129 de insigne cu număr de indentificare, prevazute cu toc de piele cu sistem de prindere pe curea precum și șnururi pentru gât conform specificatiilor tehnice atasate.
 
În secțiunea Documente pot fi consultate specificațiile în integralitate, puse la dispoziție de către Garda de Coastă
 
Potrivit licitațiapublica.ro, Garda de Coastă este dispusă să ofere 161.804,00 lei pentru insigne.
 
Autoritatea contractantă a specificat că limita de depunere a ofertelor este astăzi, 17 iulie 2024 și că acestea pot fi luate în considerare numai dacă vor fi însoțite de specificatiile tehnice ale produselor, pentru verificarea acestora în concordanță cu specificațiile atașate.
Ofertele vor fi transmise prin e-mail la adresa achizitii.gardadecoasta@igpf.ro în termenul prevazut mai sus și vor avea o valabilitate de 60 de zile de la data transmiterii. Se va accepta depunerea unei singure oferte pentru fiecare agent economic, până la termenul limită prevăzut.
 
Criteriul de atribuire îl constituie prețul cel mai scăzut.

Livrarea se va face la sediul Gărzii de Coastă din Aleea Zmeurei, nr.3, Constanța, în termen de 60 de zile, fără costuri suplimentare, după primirea unei comenzi scrise din partea autorității contractante. Plata se va efectua cu OP în maxim 30 de zile după primirea facturii și recepția produsului.
 
Garda de Coastă atrage atenția că ofertele transmise la o alta adresă de e-mail sau după data și ora limită nu vor fi luate în considerare. Toate ofertele vor fi confirmate de primire de către autoritatea contractantă în termenul limită de primire a ofertelor. Astfel, în cazul în care ofertele nu vor confirmate de către autoritatea contractantă, operatorii economici sunt rugați să sune la tel. 0241 553794 în vederea confirmării lor.
 
Condiția obligatorie este ca oferta clasată pe primul loc să fie postată de ofertant în catalogul electronic din SICAP, în vederea finalizării on-line a achiziției directe. Aceasta presupune ca ofertantul declarat câștigător să fie înregistrat în Catalogul Electronic din SICAP. În scopul aflării rezultatului acestei achiziții directe, operatorii economici care au depus oferte sunt rugați să consulte site-ul www.e-licitatie.ro, rubrica "Achiziții inițiate în catalogul electronic" și să selecteze Garda de Coastă, ca și autoritate contractantă. Pentru detalii tehnice, ofertantul este rugat să contacteze Compartimentul de Specialitate reprezentat de Micu Gabriel, la numărul de telefon - 0741023055.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise
 
Citește și
Primăria Cernavodă cumpără cu 250.000 de euro mobilier școlar. Finanțarea este asigurată prin PNRR (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii