Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:58 17 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Coastă Reținere în caz de trafic internațional de droguri. Cetățean german prins cu canabis la frontieră (FOTO)

ro

16 Sep, 2024 17:33 266 Marime text

foto: Garda de Coastă

Ieri, 15 septembrie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, alături de Biroul de Combatere a Traficului de Droguri, au dispus reținerea unui cetățean german în vârstă de 32 de ani.

Acesta este cercetat pentru infracțiuni grave, inclusiv trafic intern și internațional de droguri de risc în formă continuată, precum și deținere de droguri de risc fără drept, în vederea consumului propriu.

Astăzi, 16 septembrie a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanța cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

foto: Garda de Coastă

Oficial de la Garda de Coastă 

La data de 15.09.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, Biroul de Combatere a Traficului de Droguri  au dispus reținerea  unui inculpat în vârstă de 32 de ani, cetățean german, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic intern de droguri de risc, trafic internațional de droguri de risc în formă continuată și deţinere de droguri de risc, fără drept, în vederea consumului propriu. 

Inculpatul a fost prins în flagrant de către poliţistii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov – Silistra, în timp ce intenționa să părăsească țara, având în autoturismul cu care se deplasa, cantitatea de aproximativ 80 grame canabis (drog de risc), împărțită în mai multe recipiente și pungi depozitate în diverse spații din habitaclu, precum și în bagaj.

Astăzi, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanța cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.


Citește și:

Garda de CoastăControale la PTF Vama Veche. Iată ce se ascundea într-un autocar venit din Turcia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii