Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:20 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Coastă. Trei cetățeni turci, depistați trecând ilegal frontiera cu România

ro

09 May, 2022 12:07 1068 Marime text
foto cu rol ilustrativ: Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în apropierea Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă, trei cetățeni turci care au trecut ilegal frontiera în România, din Bulgaria, informează luni Garda de Coastă.  
 

Astfel, pe data de 7 mai, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Negru-Vodă au observat o persoană care a trecut ilegal frontiera de stat din Bulgaria, în România, echipa descoperind un bărbat care nu își putea justifica prezența în zonă. 
       
În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că cel în cauză este cetățean turc, în vârstă de aproximativ 22 de ani. 

Alte două persoane, în vârstă de 26 ani, respectiv, 28 ani, din Turcia, au trecut în mod fraudulos frontiera dintre Bulgaria și România au fost descoperite pe data de 6 mai, de polițiștii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă. 

Conform Poliției de Frontieră, ca urmare a celor constatate, persoanele au fost preluate, în baza  Acordului de readmisie între România și Bulgaria, de către autoritățile de frontieră din Bulgaria.

Continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trecere ilegală a frontierei de stat.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii