Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:47 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Mediu Constanța a amendat Primăria Comunei Bărăganu. Ce nereguli au fost sesizate (GALERIE FOTO)

ro

24 Apr, 2024 14:09 536 Marime text
Foto: Garda de Mediu ConstanțaÎn cadrul controlului efectuat de Garda de Mediu Constanța pe raza administrativ teritorială a comunei Bărăganu, a fost aplicată amenda de 50.000 lei pentru neluarea de către UAT Baraganu a masurilor de salubrizare a terenurilor de pe raza localităților componente.

Potrivit reprezentanților Gărzii de Mediu Constanța, la controlul anterior au fost identificate trei zone unde erau depozitari ilegale de deșeuri: o zona în localitatea Baraganu, ieșirea spre satul Potârnichea și doua amplasamente în satul Lanurile.

„Primăria avea obligația să salubrizeze terenurile în cauza, conform masurilor stabilite anterior și să ia totodată masuri de prevenire a depozitarilor de deșeuri în locuri neautorizate. Echipa de comisari a constatat că nu s-a realizat curățarea terenurilor, fiind identificate deșeuri menajere recente în amestec cu deșeuri inerte și reciclabile“ - au mai precizat reprezentanții Gărzii de Mediu.

Citește și: 

Decizie definitivă a instanței în procesul prin care Termica Distribuție Năvodari SRL vrea să scape de o amendă primită de la Garda de Mediu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii