Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:29 05 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Mediu Constanța a amendat firma care realizează lucrări pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu

ro

20 Jul, 2023 13:39 4125 Marime text
Sursă foto: Primăria Municipiului ConstanțaAmenzi în valoare totala de 125.000 lei aplicate firmei (lider de sociere) care execută proiectul „Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, între gara CFR și stațiunea Mamaia”
 
Urmare a verificarilor efectuate în zona Casei de Cultura (intersecție str.I.L.Caragiale / bd.Al.Lăpușneanu), unde se realizează lucrări pentru Primăria Constanța, Garda de Mediu Constanța a aplicat pe 20 iulie o amendă în valoare de 40.000 lei.

Firma de construcții a fost sancționată pentru depozitarea neorganizată a deșeurilor de moloz și asflat, atât pe zona carosabilă, cât și printre arborii de pe aliniamentul stradal.

Aceeași firma a fost sancționată la începutul lunii iulie cu 15.000 lei pentru neluarea măsurilor de limitare a emisiilor de poluanți in atmosferă. Alte trei sancțuni în valoare totala de 70.000 lei au fost aplicate aceleiasi societăți în perioada martie-mai 2023, pentru nerespectarea legislatiei privind protectia atmosferei si gestionarea deseurilor, in mai multe zone ale municipiului Constanta unde realizeaza lucrari de decopertare a trotuarelor si a insulelor pietonale.

În data de 17 februarie 2020 a fost semnat de către Unitatea Administrativă Teritorială Municipiul Constanța, în calitate de Beneficiar, Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, în calitate de Autoritate de Management și Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Est, în calitate de Organism Intermediar contractul de finanțare nr. 5091 aferent proiectului  „Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, între Gara CFR și stațiunea Mamaia”, Cod SMIS 129224.

Citește și:

Societatea care realizează lucrări pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, amendată de Garda de Mediu (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii