Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:38 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garden Center Grup SRL a bătut palma cu Primăria Limanu. Iată ce va furniza firma (DOCUMENT)

ro

23 Jun, 2024 13:34 554 Marime text

Garden Center Grup SRL a semnat prin cumpărare directă cu primăria Limanu din județul Constanța, contractul vizând furnizarea serviciilor de elaborare PT.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea contractului este de   de 110.000 lei.   

Denumirea achiziției este „Servicii elaborare PT“, iar în descriere se precizează că este vorba despre servicii de elaborare documentație tehnică - faza PT, DE, DTAC pentru amenajări și extinderi parcuri cu suprafețe cuprinse între 1.000 - 15.000mp, în vederea obtinerii AC.

Potrivit datelor oficiale, serviciile se achiziționează pentru elaborarea PT, De, DTAC, pentru obiectivul de investiție ,,EXTINDERE ȘI AMENAJARE PARC, LOCALITATEA LIMANU“. Serviciile aferente acestuia vor trebui să îndeplinească prevederile H.G. nr.907/2016.

Termenul de elaborare propriu-zisă a Proiectului Tehnic este de 60 (șaizeci) de zile de la emiterea ordinului de începere prestări servicii.
 
 
Despre Garden Center Grup SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 23 iunie 2024, Garden Center Grup SRL din Măgurele, a fost înființată la data de 23.01.2003 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 130 - Cultivarea plantelor pentru înmulțire. 
 
Asociat unic și administrator este Ion Olteanu, al cărui nume se leagă și de Eco Horticultura SRL și Eco Hortirom SRL, ambele din București, de Eco Distribution SRL și Ro-Verde Landscaping SRL, ambele din Ilfov, dar și de Eco Plant Import Export SRL București (unde este administrator).
 
Cifra de afaceri Garden Center Grup SRL a fost de 143,326,718.00 lei în anul 2023, cu un profit de 9,093,399.00 lei.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 5.65%.

Garden Center Grup SRL a raportat un număr de 290 angajați în anul 2023.
 
Amintim faptul că societatea Garden Center Grup în asociere cu Ro Verde Landscaping SRL au câștigat contractul serviciul de tăiere, igienizare, toaletare și tăiere de corecție cuprinde: vestul municipiului Constanța delimitat de I.C. Brătianu, str. Dezrobirii, bd. AIexandru Lăpușneanu, bd. 1 Decembrie și centrul municipiului Constanța încadrat între bulevardele: I.C. Brătianu, bd. Ferdinand, bd.1 Decembrie, bd. AIexandru Lăpușneanu, str. Soveja și bd. Mamaia, până la Pod Pescărie plus Parc Tăbăcărie și stațiunea Mamaia. Suma contractată atunci a fost de peste 3,8 milioane de lei dar și un contract cu privire la reamenajarea locurilor de joacă existente în municipiul Constanța, fiind vorba de 10 locații în cauză în valoare de 3.798.078,69 lei.


 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul privind cumpărarea directă.



Citește și:

Justiție ConstanțaMagistrații resping recursul în dosarul dintre Mega Instal Gaz Service SRL și Consiliul Local al comunei Limanu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii