Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:27 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gemenii să-şi înfrâneze tendinţa de amestec în vieţile apropiaţilor

ro

12 Jul, 2011 00:00 1835 Marime text
9.jpgBERBEC

Luna în Săgetător adaugă mai mult combustibil la focul interior al Berbecilor. Adică au mai mult chef de viaţă, sunt mai temperamentali, mai cuceritori. Problema ar fi că au şi mai puţină răbdare decât de obicei. În niciun caz nu staţi în calea planurilor unui Berbec astăzi şi nu le spuneţi să mai aştepte!

TAUR

În linii mari, Taurii au o zi destul de liniştită astăzi. Singurele inconveniente ar putea apărea pe la muncă, acolo unde un şef tot îi critică. Probabil vor fi nevoiţi să refacă un proiect la care lucrau de ceva vreme sau să revină asupra unor hârtii. Din fericire, reuşesc să rezolve rapid problema.

GEMENI

Gemenii ar trebui să îşi ţină astăzi în frâu tendinţa de a se amesteca în vieţile celor din jur. Acest lucru este valabil şi acasă, dar şi în anturajul de la muncă. E adevărat, tentaţia de a răspândi ultima bârfă picantă este foarte mare, dar, dacă o spun mai departe, s-ar putea să intre în conflict cu persoana vizată. Chiar au nevoie de puţină prudenţă.

RAC

Se poate spune că Racii au parte de o zi destul de calmă, în care vor primi şi nişte răspunsuri pe care le aşteptau de mai multă vreme. Ideea ar fi să rămână cu picioarele pe pământ, pentru că tot ceea ce fac în această perioadă va avea consecinţe importante în viitor. La serviciu, atâta vreme cât îşi văd de treabă, nu va apărea nicio problemă.

LEU

Leii au şansa să câştige nişte bani. Fie dintr-o colaborare, fie sub formă de cadou - cert este însă că nu ar trebui să se grăbească să îi cheltuiască! Energia fizică nu le lipseşte, dar le este greu să o canalizeze spre un scop concret. Activităţile recreative îi vor ajuta să se mai relaxeze, dar şi să petreacă clipe plăcute în compania persoanei iubite.

FECIOARA

Capacitatea de convingere a Fecioarelor este foarte mare astăzi, aşa că nativilor le este uşor să-şi găsească noi adepţi pentru proiectele pe care le au în plan. La serviciu, dacă până acum nu li s-a oferit o ocazie de a arăta ce pot, n-ar fi exclus ca aceasta să se ivească acum. Starea lor psihică este destul de bună, aşa că au succes în tot ceea ce întreprind.

BALANŢA

Viaţa amoroasă a Balanţelor ar putea cunoaşte o turnură neaşteptată astăzi. Fie reapare cineva din trecutul lor, fie află un secret al partenerului de cuplu. Cert este că lucrurile s-ar putea schimba dramatic, în urma acestor evenimente. Dacă va fi în bine sau în rău, asta rămâne totuşi de văzut.

SCORPION

Relaţia Scorpionilor cu colegii de la muncă se va îmbunătăţi considerabil astăzi. Reuşesc, în cele din urmă, să clarifice nişte neînţelegeri care au tensionat atmosfera. Situaţia financiară nu le mai creează probleme, dar în ceea ce priveşte viitorul apropiat, ar fi bine să cheltuiască prea mulţi bani.

SĂGETĂTOR

Cu Luna în semnul lor, Săgetătorii cu siguranţă au parte de o zi plină, nici nu se pune problema că ar putea să se plictisească. De fapt, se vor întâmpla atâtea lucruri, încât chiar şi temperamentalii nativi vor fi, la un moment dat uşor bulversaţi. Dacă au de luat decizii importante, ar trebui să se bazeze în primul rând pe sfaturile celor din familie.

CAPRICORN

Dacă nativii din Capricorn ar fi să scrie o carte în această perioadă a vieţii lor, probabil că s-ar intitula „Ghidul răbdării şi al perseverenţei". Asta pentru că, în ciuda problemelor care le tot ameninţă planurile de viitor, reuşesc să-şi ducă la bun sfârşit proiectele. Şi, pe deasupra, sunt şi stâlpii de rezistenţă ai familiei şi anturajului lor. Atitudinea de învingători este cea care le va aduce succesul!

VĂRSĂTOR

Vărsătorii traversează o perioadă agitată din punct de vedere financiar. Ori au de făcut nişte cheltuieli mai mari decât prevăzuseră iniţial, ori nişte bani pe care îi aşteptau întârzie. În viaţa sentimentală, nativii ar putea fi puşi în situaţia de a lua o decizie. Trebuie să cântărească atent argumentele, înainte de a se pronunţa.

PEŞTI

Peştii s-a putea simţi cam obosiţi şi iritabili astăzi şi nu prea reuşesc să se concentreze. Atenţie mare la acte sau la alte documente, deoarece nu este exclus să le rătăcească. În familie vor fi nişte discuţii legate de bani, ca nu sunt chiar plăcute. Asta şi pentru că se prefigurează o perioadă în care va fi nevoie să mai strângă puţin cureaua.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii