Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:24 30 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

George Simion, președintele AUR la Constanța - „Nu iau în calcul nicio alianță cu Ciucă sau Ciolacu” (VIDEO)

ro

30 Aug, 2024 16:10 196 Marime text

 
  • Întrebat dacă ia în calcul vreo alianță, George Simion a răspuns că doar o alianță cu românii, „în niciun caz cu Ciucă sau Ciolacu”.

„O să luăm primele 5 sporuri pe țară. Suntem bucuroși. Important este să transmitem mesajul pentru toți românii”, transmite George Simion, președintele partidului AUR la evenimentul din stațiunea Olimp, județul Constanța.

Întrebat dacă Gigi Becali se va înscrie în partid, George Simion a răspuns: „Este decizia lui, sigur că un om de afaceri român, un creștin, nu poate veni decât în AUR, nu cred că mătăniile doamnei Lasconi sau a doamnei Șoșoacă conving pe cineva în cursa prezidențială. Aștept toți românii adevărați, toți liderii, să vină în susținerea lui George Simion pentru alegerile prezidențiale”.

„Avem o comisie care alege viitorii candidați. Nu mă implic eu. Eu sunt candidat la alegerile prezidențiale, și așa sunt ocupat destul”.


Întrebat dacă ia în calcul vreo alianță, George Simion a răspuns că doar o alianță cu românii, „în niciun caz cu Ciucă sau Ciolacu”.

Restul declarației o puteți asculta în video-ul de mai jos:




Citește și:
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii