Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:18 03 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Falcă, vicepreședintele PNL - „Se discuta în echipa de campanie să creăm un minister al satului românesc”

ro

03 Oct, 2024 15:49 152 Marime text

Gheorghe Falcă, Sursa foto: Facebook/Gheorghe Falcă


PNL ar putea propune înființarea unui minister al satului românesc. Declarația a fost făcută la RFI de Gheorghe Falcă, vicepreședinte al formațiunii, care precizează că o asemenea structură ar putea ajuta la reducerea decalajelor între urban și rural, potrivit rfi.fr.ro.

Gheorghe Falcă spune că PNL s-a gândit la un moment dat la un minister al satului românesc.

”La un moment dat, se discuta în echipa de campanie chiar să creăm un minister al satului românesc, pentru că noi trebuie să realizăm în satul românesc o clasă de mijloc puternică, pentru a da stabilitate administrației locale din satul românesc, să dăm valori în zona respectivă, să dăm sănătate în zona respectivă, să avem grijă de agricultură, de producători, de animale, toată această politică a satului românesc trebuie să fie conectată cu politica europeană pe zona de agricultură și de modernizare a satului românesc”, a precizat Gheorghe Falcă.


Vicepreședintele PNL crede că alegătorii știu să facă diferența între stânga și dreapta.

”Noi, Partidul Național Liberal, vorbim despre cetățean, familie, comunitate și patrie, iar stânga vorbește despre clase sociale”, mai transmite Gheorghe Falcă.


Gheorghe Falcă a dat aceste răspunsuri, întrebat dacă pentru votanți mai este importantă discuția despre stânga și dreapta la alegeri, ținând cont că de multe ori, PSD a fost mai liberal decât PNL, iar PNL a fost mai socialist decât PSD.

Preluat de pe rfi.fr.ro

Citește și:
Daniel Gigi Tatu s-ar putea regăsi pe listele parlamentare ale PSD Constanța


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii