Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:39 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gigi-Christian Chiru a devenit asociat și administrator al societății societății Radiana Concept SRL

ro

18 Apr, 2022 00:00 2370 Marime text
  • Asociatul unic al societății Radiana Concept SRL,  Sonia Bălan a decis cooptarea în cadrul firmei a lui Gigi-Christian Chiru
  • Acesta i-a cesionat fostului senator constănțean 10 părţi sociale, în valoare de 100 lei
  • Totodată, Chiru a fost numit administrator cu puteri depline al societății pentru o perioadă de 30 ani
  • Potrivit www.confidas.ro, obiectul de activitate principal al companiei este CAEN 5510 - hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare
  • Vă reamintim, anul trecut, fostul parlamentar a demarat și o afacere în agricultură pe un teren din intravilanul comunei constănțene Topraisar


Asociatul unic al societății Radiana Concept SRL,  cu sediul social principal în comuna Secăria din județul Prahova a decis cooptarea în cadrul firmei a lui Gigi-Christian Chiru.

Sonia Bălan i-a cesionat fostului senator constănțean 10 părţi sociale, în valoare de 100 lei.

Cesiunea s-a făcut în baza art. 202 alin.2 din Legea nr. 31/1990, republicată şi modificată.

În urma cesiunii, capitalul social de 200 lei, format din 20 părţi sociale, cu valoarea nominală de 10 lei se împarte astfel: Sonia Bălan deţine 10 părţi sociale, în valoare de 100 lei iar Gigi-Christian Chiru alte 10 părţi sociale, în valoare de 100 lei, participarea la profit şi pierderi a asociaţilor fiind de 50%-50%.

Totodată, Chiru a fost numit administrator cu puteri depline al societății pentru o perioadă de 30 ani alături de asociata sa.

Cei doi au mai dechis să deschidă un punct de lucru al societăţii în  Eforie Sud, Strada Serei nr. 4, demisol, depozit alimente, judeţul Constanţa și să completeze obiectul de activitate al societății cu activități de fabricarea hârtiei şi cartonului ondulat şi a ambalajelor din hârtie şi carton.

Potrivit www.confidas.ro, obiectul de activitate principal al companiei este CAEN 5510 - hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare.

Societatea a încheiat 2 contracte de achiziții publice în valoare totală de 8.761 lei.

Modificările în societatea Radiana Concept SRL s-au realizat pe 08.03.2022 iar deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a nr.1466 din 11 aprilie 2022.

Vă reamintim, anul trecut, fostul parlamentar a demarat și o afacere în agricultură pe un teren din intravilanul comunei constănțene Topraisar.
Chiru vrea să investească 7 milioane de lei fără TVA, pentru a cultiva legume în sere pe o suprafață de peste 10.000 mp. Investiția se realizează pe societatea Univers Marine SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

De la politică și turism la agricultură. Fostul senator Christian Gigi Chiru vrea să investească 7 milioane de lei în cultivarea legumelor

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii