Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:13 10 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Glovo Constanța în topul orașelor cu cele mai multe comenzi de rechizite

ro

10 Sep, 2024 11:31 167 Marime text
Sursa foto: Glovo


Glovo, platforma multi-categorie care oferă acces la o varietate mare de produse, a realizat o analiză a comenzilor efectuate de utilizatori înainte de începerea noului an școlar. Astfel, rechizitele au înregistrat o creștere a comenzilor cu 75% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.
 
Conform unui comunicat din partea Glovo, cele mai comandate produse pentru școală au fost caietele dictando, în format A4 și A5, cu diverse modele și file, coperțile pentru acest tip de caiete, dar și lipiciul. De asemenea, clasamentul a fost completat de pixuri și de etichetele școlare.

Românii au ales să evite aglomerația din magazine și să comande prin Glovo rechizite. Cea mai aglomerată zi de cumpărături a fost duminică, 8 septembrie 2024, când utilizatorii au plasat cele mai multe comenzi de produse pentru școală.  
 

Constanța, București și Craiova, în topul orașelor cu cele mai multe comenzi de rechizite

 
În Constanța, București și Craiova au fost efectuate cele mai multe comenzi de rechizite școlare, orașe urmate de Timișoara și Cluj-Napoca. Totodată, cea mai scumpă comandă îi aparține unui timișorean, care a comandat produse din categoria Back to School în valoare de 400 de lei.
 
Utilizatorii au comandat de 5 ori mai multe flori pentru noul an școlar față de anul trecut.
 
Și florile au fost la mare căutare în weekend-ul de dinaintea începerii noului an școlar, iar utilizatorii au comandat prin Glovo de 5 ori mai multe flori față de aceeași perioadă a anului trecut.
 
 
Despre Glovo
Glovo este una dintre cele mai importante aplicații de livrare din mai multe categorii  care conectează utilizatorii cu companii și curieri, oferind servicii la cerere de la restaurante locale, supermarketuri și magazine. Viziunea Glovo este de a oferi tuturor acces facil la tot ce se află în orașul lor, astfel încât utilizatorii noștri să se poată bucura de ceea ce își doresc, când doresc, unde doresc. Fondată în 2015 la Barcelona, operează în 23 de țări din Europa, Asia Centrală și Africa.   
 
Citește și:
Constanța în topul Glovo. Cea mai scumpă comandă, dată de un client din Mangalia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii