Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:46 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gravity Park Ciuperca - spațiu pentru sporturi extreme și la Tulcea! (Galerie FOTO)

ro

02 Jun, 2024 19:57 635 Marime text
Sursa foto: Facebook/ Primăria Municipiului Tulcea




 
  • La finalul săptămânii a avut loc deschiderea Gravity Park Ciuperca în municipiul Tulcea,spațiu dedicat tinerilor ce doresc să practice sporturi extreme.
 
 
Deschiderea din acest week-end a Gravity Park Ciuperca din municipiul Tulcea s-a dovedit a fi un mic festival de cultură urbană: sporturi extreme, muzică, graffiti.
 

„Copiii tulceni descoperă spiritul de aventură practicând aceste sporturi, iar adolescenții tulceni au, în sfârșit, un loc al lor, unde își pot consuma energia într-un mod creativ. Bineînțeles, e loc și pentru părinți, care se pot relaxa pe pajiște, la umbră”, arată Primăria Muncipiului Tulcea într-o postare pe pagina sa de Facebook.
 

Un eveniment realizat în mare parte cu resurse logistice și umane locale, tulceni care vor și pot reîmprospăta orașul.


 

„Am readus acasă și tulceni stabiliți în București, am avut invitați din țară, cu experiență în sporturile extreme, care au fost bucuroși să-i cunoască pe tinerii din Tulcea și s-au simțit în Gravity Park-ul nostru ca peștele în apă. Doresc să revină aici cât de curând, alături de mulți alți prieteni”, mai precizează edilii.

 
Tinerii tulceni au impresionat prin calitățile lor sportive, chiar dacă până în prezent au practicat aceste sporturi în locuri improvizate.
 

„Mulțumiri tuturor celor care au însuflețit Gravity Park Ciuperca în aceste zile. Se poate și la Tulcea!
Mulțumiri speciale lui Cosmin Dumitru - Scoala De Role AMB.


O contribuție deosebită a avut asociația Graffcity, ei sunt cei care au decorat, alături de foarte mulți alți tulceni, zidul din incinta Gravity Park.”, conchide primăria tulceană.

 
 
Citește și
 
 Constanța. Amendă pentru șoferul care a coborât cu mașina scările din zona Gravity Park
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii