Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:42 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Guvernul a aprobat reorganizarea Ministerului Finanţelor, ANAF, Oficiului Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor şi a Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor

ro

13 Jun, 2024 15:39 716 Marime text
Guvernul a aprobat reorganizarea Ministerului Finanţelor, ANAF, Oficiului Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor şi a Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mihai Constantin în cadrul unei conferințe de presă la sediul Guvernului. 

"Guvernul a continuat procesul de reorganizare cu patru instituţii guvernamentale, un pachet de hotărâri fiind adoptate în acest sens. Cele patru instituţii sunt Ministerul Finanţelor, ANAF, Oficiul Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor şi Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor. Acestea au fost reorganizate în concordanţă cu Legea 296/2023 pentru asigurarea sustenabilităţii financiare a României pe termen lung", a declarat Mihai Constantin, purtătorul de cuvânt al Guvernului României. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii