Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:24 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Helmar Stil SRL și-a închis punctul de lucru din Constanța și a deschis unul în Valu lui Traian

ro

20 Jul, 2023 12:11 682 Marime text

 
 foto: Pexels
Asociații societății Helmar Stil SRL s-au reunit în Adunarea Generală a Asociaţilor.
 
Aceștia au decis închiderea punctului de lucru din municipiul Constanţa, str. Miron Costin nr. 36, sc. A, parter, ap. 1, jud. Constanţa.
 
O altă decizie face referire la restrângerea domeniului secundar de activitate astfel: cod CAEN 4619 - Intermedieri în comerţul cu produse diverse.
 
Deasemenea, tot în cadrul ședinței, s-a decis schimbarea sediului social de la adresa din municipiul  Constanţa, str. Ştefan Mihăileanu nr. 68, sc. B, et. 1, ap. 13, jud. Constanţa, la adresa: com. Valu lui Traian, str. Geamiei nr. 9B, jud. Constanţa.
 
Facem precizarea că documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3134 din data de 14 iulie 2023.
 
Potrivit platformei termene.ro, societatea a fost înființată la data de 18 iulie 2003 și are sediul social, așa cum precizam anterior, în comuna Valu lui Traian, str. Geamiei nr. 9B, jud. Constanţa. Firma are ca obiect de activitate coafura și alte activități de infrumusețare.  
 
Situația financiară se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de 24.992 lei, un profit de 2.984  lei la un număr de un angajat.
 
Asociați și administratori sunt Stoian Laurențiu Nicolae și Stoian Veronica.


 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii