Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:22 17 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul Eclipsei de lună în Pești–18 septembrie 2024, ora 5.34, ora României

ro

16 Sep, 2024 19:29 276 Marime text

”Facă-se Voia Ta, Doamne! ”este rugăciunea scurta a acestei perioade care ne ajuta să acceptăm că viața are un plan divin.

Eclipsele sunt despre soarta. Ele varsa niste adevaruri asupra noastra, ne corecteaza traiectoria destinului nostru, ne arata calea adevarata, ne rasplatesc dar si pedepsesc. O Eclipsa de Luna apare in faza de Luna Plina( Luna in aspect de opozitie provocator cu Soarele) si lumina ei este blocata de umbra pamantului. In mod traditional, Luna Plina vine cu fel de fel de note de plata, culegem ce am semanat in trecut prin faptele, emotiile, gandurile, relatiile noastre. Cand Luna Plina este eclipsata, rezultatele pot fi destul de ciudate. Nimic nu este asa cum pare. O eclipsa lunara este magica, misterioasa si ofera o mare oportunitate de a vedea mai profund consecintele modului in care ne traim viata. In cazul in care exista probleme nerezolvate sau dureroase, eclipsa le va evidentia si va oferi un ajutor imens in rezolvarea si finalizarea acestora. De multe ori, in timpul unei luni pline trebuie sa actionam pentru a beneficia de suportul ei dar in timpul unei eclipse, Universul aduce ceea ce este benefic pentru evolutia noastra. Suntem ghidati cu sau voia noastra catre adevarata cale a sufletului nostru. Zi de zi, traim sub controlul Cerului chiar daca nu suntem constienti de asta, planul creatiei lui Dumnezeu se respecta pas cu pas, facem parte din acest plan iar aceasta Eclipsa de Luna vine cu corectii, re-asezari pe drumul care sa duca la implinire vointa cereasca si nu vointa omeneasca.

Aceasta eclipsă este o introducere a ceea ce urmează pentru noul ciclu de eclipse pe axa Fecioara-Pești și care se va desfășura până în februarie 2027.


Eclipsa de Luna din 18 septembrie 2024 are loc cu Luna in Pesti pe gradul 25: 41 in opozitie cu Soarele in Fecioara gradul 25:41  iar Luna se afla in apropierea Nodului Nord Lunar pe gradul 6:37 Berbec. Este  mai degraba o eclipsa mixta, cu luna plina in perechea de semne Pesti /Fecioara, in timp ce Nodurile lunare(axa destinului)  ocupa o alta pereche de semne (Berbec/Balanta). Este o Eclipsa partiala de Luna, deoarece Luna se va afla la 10 grade de Nodul Nord. Deci, vorbim de o eclipsa conjugata cu Nodul Nord in Berbec ce poate oferi oportunitati, recompense, noroc si fericire dar si blocaje, teama de a renunta la modelele vechi de viata, de a pleca pe un drum nou. Nodul Nord este constiinta noastra in curs de dezvoltare. Cu Nodul Nord in Berbec, trebuie sa invatam sa avem incredere in instinctele noastre, sa ne ridicam pentru noi si sa invatam sa fim noi insine si nu ceea ce asteapta altii de la noi. Nodul Sud arata obisnuinta, ceea ce stim cel mai bine sa facem, iat Nodul Sud in semnul Balantei arata ca este posibil sa avem tendinta de a depinde de altii, de parerile lor, de a cauta implinirea printr-o relatie inainte de a gasi implinirea prin noi insine.
 

Toate eclipsele de luna sunt “Luni Pline”  ce ne obligă să găsim un echilibru între energiile implicate

Toate eclipsele de luna sunt “Luni Pline”  ce ne obliga sa gasim un echilibru intre energiile implicate. Aceasta eclipsa de luna cere sa facem un echilibru intre nevoia noastra de logica, discernamant, efort, datorie, servicii catre ceilalti, critica excesiva, sanatate fizica (Fecioara) si compasiune, iubire neconditionata, acceptare, spiritualitate, legaturi spirituale si psihologice profunde, intuitie, imaginatie, sanatate spirituala. Fecioara guverneaza instrumentele si tehnicile pe care le folosim pentru a face fata vietii de zi cu zi, in timp ce Pestii guverneaza instrumentele pe care le folosim pentru a ne ocupa de sinele nostru spiritual. Cheia echilibrului consta in identificarea si exprimarea nevoilor noastre spirituale, mentinand in acelasi timp ordinea in viata de zi cu zi. Neglijarea oricarui capat al axei aduce dezechilibru in viata noastra. Avand in vedere ca Soarele in Fecioara vede toate detaliile, este intr-un fel stapanul detaliului, Luna in Pesti vede imaginea de ansamblu, este stapana intregului tablou, aceasta Eclipsa de luna poate fi un tablou astral care prezinta in fel de fel de nuante si ce este gresit si ce s-ar putea face in continuare.

Problemele de sanatate sau de munca pot trece in prim-plan. De asemenea, capacitatea de a stabili limite pentru munca pe care o prestam poate deveni o problema majora. Situatiile care ne testeaza credinta sau ne maresc temerile si indoielile pot face parte din imagine. Secretele pot fi dezvaluite, iar acestea pot include descoperirea secretelor propriei noastre naturi interioare. S-ar putea sa descoperim ca avem nevoie de mai multa odihna. Inimile noastre se deschid, iar problemele de incredere si credinta sunt in centrul atentiei. Deciziile luate acum sunt determinate de emotii. Energia acestei eclipse in Pesti ne invita sa ne scufundam adanc in subconstientul nostru, sa exploram taramurile ascunse ale sufletului nostru si sa iesim transformati.
 

 Semnul Pești se refera la sfârșituri și tranziții


Ca ultim semn al zodiacului, semnul Pesti se refera la sfarsituri si tranzitii, ceea ce inseamna ca situatiile din viata noastra care nu sunt rezolvate pot primi un raspuns, un verdict, o avertizare, o magie. Situatiile de viata tulburi, misterioase, ciudate si complicate tind sa se manifeste mai puternic. Putem folosi aceasta energie magica pentru a ne vindeca ranile stravechi, pentru a gasi noi modalitati de a rezolva problemele vechi si pentru a ne atinge obiectivele. Trebuie sa permitem fluiditatii acestei lunatii de apa sa ne schimbe directia, sa fim flexibili astfel incat sa alegem actiunile necesare evolutiei noastre. Sa permitem acestei lunatii sa ne ajute sa procesam si curatam emotiile si gandurile care ne ingreuneaza viata.
Sa ne conectam cu scanteia Dumnezeiasca din noi. Pestii guverneaza firul invizibil care leaga totul si pe toti. In ciuda tensiunilor,  exista si o  magie puternic transformatoare.

Semnul Pesti, ultimul semn al zodiacului, condus de Neptun, intruchipeaza visele, intuitia, fantezia si misterele universului. Acest eveniment lunar este o invitatie de a vindeca si a ne conecta cu cele mai profunde parti ale fiintei noastre. Acesta este un moment pentru  a primi o vindecare uriasa in viata noastra la nivel spiritual si emotional. Cum Neptun in Pesti este un asistent de baza al acestei Eclipse lunare, ne putem astepta sa primim vindecarea spirituala prin credinta noastra, prin visele, emotiile noastre, chiar si prin viziunile si fanteziile voastre. Planeta Neptun este octava superioara a lui Venus – este dragoste, compasiune, placere si bucurie combinate cu o spiritualitate profunda. Reprezinta o iubire superioara si o intelepciune disponibila pentru noi dincolo de dorintele venusiane materiale. Iubirea, in sensul superior, este ceea ce suntem aici pentru a darui si a experimenta. Deci iubirea superioara este o tema majora a acestei eclipse ce promite si sustine o vindecare si o renastere emotionala si spirituala.Nu putem merge mai departe cu poverile energetice, emotionale, mentale, spirituale  vechi. In drumul ei, apa preia tot ceea ce intalneste in cale iar pentru purificare are nevoie de fel de fel de filtre. Organismul omului este 70% apa si are acelasi comportament de a retine in interior emotii, dureri, conditionari de tot felul iar aceasta eclipsa actioneaza pentru noi exact ca si un filtru de impuritati fiind sinonim cu vindecarea si eliberarea de conditiile vechi de viata. Sanatatea noastra fizica depinde de bunastarea noastra mentala care ne cere sa renuntam la nevoia de a controla detaliile lumiii din jurul nostru. Cand incepem sa devenim constienti de “ omul divin” din noi, chiar nu mai putem face nici un rau, chiar nu mai putem judeca aproapele nostru. Vom face exact ce ne cere rugaciunea “ Tatal Nostru”, practicand secunda de secunda “ … si ne iarta noua greselile noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri..”

 

Marele Invatator Isus ne instruiește

Iar Marele Invatator Isus ne instruieste, ne invata, ne transmite:” “Dar Eu va spun: iubiti pe vrajmasii vostri, binecuvantati pe cei ce va blestema, faceti bine celor ce va urasc si rugati-va pentru cei ce va asupresc si va prigonesc.” Matei 5:44

De ce? Pentru ca El stia ca o reactie de ura sau razbunarea creeaza o legatura puternica intre oameni, intre destinatar si autorul unei fapte rele, si numai atunci cand aceasta reactie este neutralizata de bine, iubire, compasiune, karma (plata, datorie) va fi dizolvata.

Alinierea armonioasa a Eclipse de Luna in Pesti cu Uranus in Taur sugereaza ca suntem gata sa imbratisam schimbarea si progresul. Efectele acestui aspect sunt surprinzatoare si capata diverse forme de exprimare, desi multe dintre situatiile care apar pot fi instabile. Schimbarile in viata de familie, proprietati si in mediul nostru pot fi imprevizibile. Orice efort pe care il indreptam pentru a rezolva probleme in casa sau in familie poate aduce rezultate neobisnuit de bune. Vechile rutine si moduri de a face lucrurile pot fi inlocuite cu noi rutine. Acesta este un moment excelent pentru a ne remodela mediul de acasa, deoarece schimbarile se vor desfasura destul de rapid.


Cu Eclipsa de luna pe gradul 25:41 Pesti, cei nascuti in jurul datei de 18 septembrie, martie, iunie,  decembrie(semnele mutabile Pesti, Fecioara, Gemeni, Sagetatori), vor simti influenta acestei energii mult mai puternc decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradelor 25 Pesti, Fecioara, Sagetator, Gemeni.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Eclipsa de Luna este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC  

Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Iar pentru voi, acestea au legatura cu munca in folosul celor multi, beneficiile legate de dezvoltarea voastra spirituala, sanatate, proiecte de munca, colegi, credinta. Aducerea in lumina a unor probleme ascunse de multa vreme nu trebuie sa va mire acuma iar aceasta eclipsa va poate ajuta sa vedeti mai clar ce puteti face. Din moment ce casa a douasprezecea guverneaza agendele secrete, planurile facute in spatele usilor inchise, dusmaniile secrete, radarul astral poate dezvalui un secret, probabil va va lua prin surprindere dar nimic nu poate fi ascuns pe vecie. Una din marile lectii aduse de aceasta eclipsa pentru voi este sa invatati sa traiti cu mai multa compasiune si intelegere pentru cei din jur. O chestiune secreta poate fi dezvaluita, o problema de sanatate ar putea veni in lumina, un proiect profesional se poate incheia in bine sau in rau, o relatie secreta este dezvaluita. Este cel mai bun moment pentru terapia sufletului vostru, pentru iertarea voastra dar si a celor din jurul vostru. Evitati sentimentele de vinovatie, incercati sa nu va legati prea mult de lucrurile rele si ciudate, acestea pot deveni adevarate otravuri pentru sufletul vostru. Acordati o atentie sporita viselor voastre si oricaror simboluri care apar, deoarece acestea va pot oferi indicii despre ceea ce trebuie sa faceti in continuare.Acesta poate fi un moment emotionant, asa ca acordati prioritate odihnei. Este timpul sa renuntati la vechile poveri pentru a face loc pacii interioare si intuitiei sporite.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Iar pentru voi, acestea au legatura cu activitatile de grup, prieteni, organizatii, munca in echipa, iubire, copii, proiecte creative. Aceasta eclipsa va reaminteste ca nu trebuie sa ramaneti ancorati in trecut, sa adaugati ceva nou relatiilor voastre de prietenie, idealurilor voastre. Se poate ca acest moment astral sa aduca un eveniment major care implica un copil sau un partener romantic, poate fi punctul culminant al unui proiect creativ, sunteti rasplatiti intr-un mod neasteptat intr-un proiect profesional, va puteti ocupa de o munca suplimentara sau de o alegere importanta pentru un grup de care apartineti profesional. Exista oameni in viata voastra care va consuma energia sau va impiedica de la intregul vostru potential? Poate ca este timpul sa va eliberati si sa creati limite mai puternice pentru a va proteja propria crestere, asa ca fiti de acord cu ceea ce va spune instinctul despre insotitorii vostri. Luati in considerare sa va alaturati unui nou grup unde puteti intalni oameni care rezoneaza cu calatoria voastra unica si va poate oferi sprijin si incurajare pe masura ce continuati sa evoluati. Persistenta voastra de a face fata unei persoane sau unei situatii care nu se imbunatatesc in momentul actual nu poate fi decat daunatoare pentru voi. Feriti-va de cei care aduc obstacole si blocaje in viata voastra. Este momentul in care o usa se inchide dar se deschide o alta usa de care aveti atat de multa nevoie. Vindecarea emotionala poate fi in zona vietii publice, retele sociale, copii, ciudatenii.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Iar pentru voi, acestea au legatura cu cariera, proiectele profesionale, statut social, imagine publica, familie, neam, camin. Echlibrul dintre viata profesionala si viata personala poate cunoaste o transformare importanta iar printr-o serie de rasturnari neasteptate, puteti fi catapultati mai aproape de calea adevarata. Eclipsa va aduce la suprafata orice nemultumire ascunsa in sufletul vostru, va forteaza mana si ar fi bine sa nu va luptati cu schimbarea. Daca actuala cariera nu va mai multumeste veti fi fortati sa opriti lucrul si sa cautati altceva, sunteti condusi exact unde trebuie, doar trebuie sa aveti incredere. Aceasta eclipsa poate aduce si o promovare sau o functie de conducere care va permite sa va impartasiti experienta unui grup de oameni. Urmatoarele luni vor pune accentul si pe familie, radacinile voastre. Folositi aceasta eclipsa lunara pentru a renunta la vechile modele si a imbratisa o noua cale spre cel mai mare potential al vostru. Acum este momentul sa va lasati ghidati de intuitia voastra in cariera voastra si sa experimentati o vindecare in acest domeniu al vietii. Poate fi si simbolul unei perioade in care viata voastra va fi reajustata atat la nivel familial, cat si profesional. Ati putea realiza ca este timpul sa va ocupati de probleme importante din cariera voastra.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Iar pentru voi, acestea au legatura cu convingerile personale, studii, credinta, straini, lege, rude, comunicare, rude. Calatoriile, spiritualitatea, educatia, comunicarea cu rudele voastre si problemele create de acestea sunt urmarite de radarul acestei eclipse si se poate sa culegeti anumite realizari sau la polul opus, puteti constientiza ca trebuie sa schimbati ceva. Mare atentie in legatura cu strainatatea, cu strainii, cu un curs, incercati sa respectati regulile deoarece pot iesi in lumina anumite lucruri gresite voit sau nevoit. Ceva din trecut legat de studii, strainatate, deplasari pe distante mari, rude, comunitatea in care traiti, poate gasi o rezolvare pe termen lung sau se poate sfarsi intr-un mod imprevizibil. De asemenea, aceasta eclipsa ar putea dezvolta o instabilitate in opiniile morale sau religioase, probleme cu strainii si in calatorii. Dar poate fi si punctul culminant sau un inceput important in domeniul educatiei, oportunitati legate de un proces sau alte probleme juridice. Aceasta lunatie ar putea aduce, de asemenea, sansa de a va reconecta cu latura voastra spirituala. Binecuvantarile sunt in drum spre voi. Cum Luna este sefa voastra astrala, ar trebui sa incercati sa va stapaniti sensibilitatea, sa stati departe de oamenii si situatiile negative deoarece va pot face mult rau.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Iar pentru voi, acestea au legatura cu banii obtinuti prin fel de fel de acorduri semnate, relatii intime, banii partenerului de viata, planuri secrete, jocuri ale puterii, mosteniri. Deci, finantele comune, un plan de afaceri, o investitie, secretele si relatiile ascunse ar putea iesi in lumina acuma. De asemenea, se poate ca aceasta eclipsa sa va aduca un castig neasteptat intr-o afacere, puteti termina sau incepe o afacere, ar putea exista unele schimbari care sa implice o colaborare, o investitie, o afacere. Este cel mai bun timp pentru a face ordine in veniturile si creditele voastre, in datoriile financiare sau de alta natura. Acest moment astral vine cu lectii despre bani multi, putere sau alte lucruri despre care credeti ca va fac mai puternici. Platile karmice pot pune capat brusc anumitor legaturi emotionale sau aranjamente financiare, permitandu-va sa va recuperati puterea personala. Observati gandurile obsesive, comportamentele care creeaza dependenta si tiparele toxice pe care le transportati cu voi. Ce obicei si ce oameni trebuie sa eliberati din viata voastra? Ascultati-va intuitia si vedeti unde va incurajeaza Universul sa eliminati lucrurile de care nu mai aveti nevoie. Este timpul sa intelegeti ca atat valorile materiale cat si cele spirituale sunt la fel de importante in viata voastra si se poate ca aceasta eclipsa sa va atentioneze si indrume catre lumea oculta.

FECIOARA  / ASCENDENTUL IN FECIOARA

Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Iar pentru voi, acestea au legatura cu relatiile voastre, proiectele personale, modul cum relationati, cum va respectati angajamentele. Acuma, eclipsa agita iarasi lucrurile in relatiile voastre, casnicie, partener, asociat, dusman. Eclipsele sunt renumite pentru schimbari importante si sortite, elimanand tot ceea ce nu mai este necesar si in acelasi timp ajutandu-va sa gasiti ceea ce aveti nevoie pe mai departe. Multe Fecioare pot decide sa divorteze, altele pot decide sa isi oficializeze relatia. Relatiile sau problemele legate de sot, sotie, partener, asociati in afaceri, sunt in centrul atentiei. Important este sa faceti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celor cu care colaborati atat intr-o casatorie cat si intr-o afacere, este un timp al negocierilor dar si al compromisurilor. Daca o relatie nu mai functioneaza, aceasta eclipsa va da curajul necesar sa rupeti relatia. O conexiune inflacarata se poate transforma rapid intr-o relatie cu inel. Eclipsele, desi imprevizibile, va obliga sa va extindeti si sa deveniti versiuni mai bune ale voastre. Iar asta o veti face prin relatiile voastre. Orice lucru care nu functioneaza sau care trebuie sa fie aruncat va fi aratat, pentru a crea spatiu pentru un nou inceput in domeniul relatiilor. Folositi aceasta eclipsa de Luna pentru a va elibera de orice va impiedica sa imbratisati o atitudine pozitiva fata de parteneriatele voastre, deoarece acestea vor forma coloana vertebrala a calatoriei voastre cosmice pana in 2027. Onorati aceasta calatorie.

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Iar pentru voi, acestea au legatura cu rutina zilnica, munca, sanatate, relatiile de la locul de munca, credinta, relatiile ciudate si karmice, compasiune, ajutor neconditionat. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina, plina, plina, ce are inregistrate toate nemultumirile voastre legate de munca, relatii, acest moment poate fi o oportunitate excelenta pentru a renunta la un loc de munca, la o relatie toxica  si in acelasi timp va deschide drumul catre ceva nou si benefic voua. Grijile obsesive legate de anumite reguli, detalii, perfectiune, pot naste in aceasta perioada destule temeri, anxietati, probleme de sanatate. Aceasta Eclipsa poate antrena si o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate. Daca proiectele de la locul de munca va multumesc, aceasta eclipsa poate veni si cu daruri, avansari, o functie importanta, un curs de perfectionare. Puteti utiliza acest val energetic pentru a face schimbarile necesare in munca, in obiceiurile voastre zilnice, in modul cum priviti sanatatea voastra. Este timpul sa abordati sarcinile de zi cu zi ca pe o calatorie spirituala – in loc sa va imaginati spiritualitatea ca pe ceva care are loc in afara lumii de zi cu zi. Este posibil sa experimentati o schimbare profunda in sanatatea voastra.

SCORPION / ASCENDENTUL IN SCORPION 

Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Iar pentru voi, acestea au legatura cu iubirea, interesele voastre creative si speculative dar si relatia cu copii vostri, idealurile si prietenii vostri. O poveste romantica se poate sfarsi, pot aparea in lumina anumite secrete despre un iubit/iubita. Este posibil ca un copil sa aiba mai multa nevoie de voi deoarece se poate confrunta cu un inceput nou si important. Poate fi o stire importanta despre un copil, o sarcina, un botez, o petrecere importanta. Puteti culege roadele unui proiect creativ. Eclipsele de Luna dezvaluie ceea ce trebuie modificat sau aruncat. Ele sunt prezente pentru a va ajuta sa cresteti, sa deveniti versiuni mai bune. La ce trebuie sa renuntati pentru a aduce mai multa fericire si creativitate in viata voastra?  Ce activitati sau hobby-uri va aduc cea mai mare bucurie? Aceasta este, de asemenea, o eclipsa pentru a elimina orice elemente toxice sau dramatice din viata voastra. Puteti folosi energia Eclipsei lunare in pesti pentru a elibera orice rani vechi sau bagaje emotionale care va pot afecta relatiile si exprimarea de sine in arta si creativitate. Acest lucru va va ajuta sa mergeti mai departe cu un sentiment reinnoit de autenticitate si incredere. Lasati intuitia sa va ghideze urmatorii pasi in dragoste si creativitate.

SAGETATOR  / ASCENDENTUL  IN  SAGETATOR

Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Iar pentru voi, acestea au legatura cu familia, casa, parinti, cariera, proiecte profesionale. Unii dintre voi ar putea sa cumpere sau sa vanda o proprietate, altii isi pot schimba locuinta daca stau cu chirie, sau pot obtine o noua oferta de munca care necesita o alta locuinta. Este un timp in care sunt necesare masuri pentru imbunatatirea vietii de familie, a caminului si crearea unui echilibru sanatos intre viata de familie si cariera. Se poate ca cineva din familia voastra sa va solicite ajutor. In aceste zile, exista o puternica influenta a soartei, karmei, ce poate aduce o rasucire majora in viata de familie, camin, cariera. Unul din parinti( mama) sau o femeie importanta ar putea fi mesagerii importanti pentru voi in aceste zile si in urmatoarele saptamani. Problemele care tin de familia voastra pot atinge un punct culminant, iar aceasta eclipsa sortita poate aduce o schimbare a conditiilor. Ceva legat de familie, parinti, copilarie, casa voastra, viata voastra privata, poate fi simtit ca o greutate. Si poate ca a venit timpul vindecarii si iertarii, sa eliberati ceea ce este toxic in inima voastra, in mintea voastra si in casa voastra. Incercati sa fiti o binecuvantare pentru cei din familia voastra.

CAPRICORN  / ASCENDENTUL  IN CAPRICORN

Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Iar pentru voi, acestea au legatura cu comunitatea in care traiti, invatamant, modul cum comunicati, cum ganditi, transport, vecini, rude, tineri. Poate fi un eveniment major in viata unui frate( sora)  de-al vostru, puteti primi o veste ce va ia prin surprindere, puteti primi o oferta spectaculoasa din strainatate. In aceste zile si in urmatoarele saptamani, puteti obtine o perspectiva complet diferita asupra unui document, act, studiu. Fiti pregatiti pentru o propunere interesanta, pentru o afacere cu o persoana din mediul vostru zilnic. Casa trei tine si de vecini, cartierul in care locuiti, asa ca, aceasta eclipsa ar putea aduce unele modificari si aici. Urmatoarele sase luni ofera oportunitati pentru imbunatatirea comunicarii cu oamenii din jurul voastru, puteti calatori mai des, este un timp ce va ajuta sa va extindeti orizonturile, sa invatati ceva nou, sa va schimbati masina. Fiti mai atenti in trafic, calatorii. O conversatie v-ar putea schimba traiectoria viitoare. Daca ati studiat o zona de interes sau ati invatat  o nou? abilitate, aceasta eclipsa semnaleaza o perioada de apogeu in calatoria voastra educationala. Una dintre cele mai puternice moduri de a lucra cu aceasta eclipsa este sa va concentrati pe cultivarea unei comunicari clare si oneste. Este, de asemenea, un timp pentru a exersa ascultarea activa auzind cu adevarat ceea ce spun altii fara judecata sau intrerupere. Renuntati la moduri invechite de a gandi sau de a vorbi – aceste schimbari bruste deschid calea catre o abordare mai intuitiva si mai creativa a comunicarii.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR

Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Iar pentru voi, acestea au legatura cu banii, securitatea financiara, bunuri materiale, afaceri, banii partenerului de viata, relatii profunde. Ati putea primi un impuls cosmic pentru a face niste modificari in sectorul vostru financiar, sa nu va mai agatati de fel de fel de metode invechite de a face bani, sa indrazniti sa faceti o schimbare, sa cautati un loc de munca mai bine platit, sa aveti mai multa incredere intr-un talent de-al vostru pe care il puteti valorifica. Problemele legate de bani sunt in centrul atentiei la fel si problemele legate de afaceri, manipulari, acorduri semnate, jocuri ascunse pentru putere. Este posibil sa puneti punct unui contract de munca sau dimpotriva, sa acceptati o promovare sau o marire de salariu. Finantele voastre se schimba si, de asemenea, s-ar putea sa achitati o datorie, sa faceti o achizitie mare sau sa deveniti mai sinceri cu voi insiva in legatura cu bugetul vostru. Aceasta eclipsa va arata unde trebuie sa va schimbati mentalitatea pentru a imbratisa o viata care rezoneaza cu valorile voastre  fundamentale. Acesta este momentul sa renuntati la orice nu mai rezoneaza cu voi si sa va concentrati pe ceea ce conteaza cu adevarat.

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI

Aceasta eclipsa este despre voi si se poate simti ca o trezire personala pentru voi. Suna ceasul care poate anunta schimbari bruste in modul in care va vedeti. Aceasta eclipsa de luna stimuleaza progresul si aduce o oportunitate imensa pentru a va asuma anumite riscuri si pentru a crea o noua cale inainte. Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Pentru voi acestea au legatura cu obiectivele personale, imaginea voastra, relatiile voastre. In urmatoarele sase luni, aveti posibilitatea sa va schimbati imaginea sau sa redefiniti asteptarile intr-o relatie, afacere, un plan personal.. Este cel mai bun moment pentru a face un echilibru intre nevoile voastre personale si nevoile celorlati dar asta cu intelegere si respect pentru ambele parti. Aceasta eclipsa se refera la voi, la visele voastre, la credinta voastra, la increderea in divinitate. Intr-un fel, puteti simti ca lucrurile nu mai pot fi controlate, va puteti astepta la o schimbare majora a decorului in viata voastra personala. Indrazniti sa va schimbati, sa nu va pese prea mult de ceea ce gandesc ceilalti, este viata voastra si nu a lor. Aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra voastra, asupra deciziilor voastre din trecut, asupra imaginii si identitatii voastre, asupra relatiilor voastre si va ramane in picioare doar ceea ce este benefic pentru viitorul vostru. Eclipsele, desi imprevizibile, va obliga sa va extindeti si sa deveniti versiuni mai bune ale voastre. S-ar putea sa descoperiti ca schimbarile in identitatea si statutul relatiilor voastre personale pot avea, de asemenea, un efect asupra alegerilor legate de cariera, precum si sa marcheze o schimbare semnificativa la cum va raportati la familia voastra de origine. Urmeaza un ciclu de eclipse de doi ani pe axa pesti –fecioara ce poate aduce  momente de cotitura in relatii, cariera, camin, identitatea voastea. Intreaga voastra lume  se poate schimba pana in 2027. Onorati aceasta calatorie.

Adriana Tudosa




Articol și foto preluate de pe adriana-astro.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii