Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:52 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Human Resource Management SRL și-a mutat sediul social din Constanța în București. Ce alte decizii importante au mai fost luate

ro

25 Jul, 2024 14:13 189 Marime text
  • Sediul social al societăţii Human Resource Management SRL a fost mutat din municipiul Constanţa, strada Verde nr. 39 (C19) pe strada Baba Novac nr. 8A, bl. A din Bucureşti.
  • Din societate s-a retras și a renunţat la calitatea de administrator Gheorghe Lefter.  
  • Ovidiu- Adrian Surghie devine asociat unic şi deţine întreg capitalul social, în sumă de 200 lei, divizat în 20 părţi sociale a 10 lei fiecare, având participare de 100% la beneficii şi pierderi.
 
Ovidiu-Adrian Şurghie şi Gheorghe Lefter, asociați în Human Resource Management SRL, au decis, în adunarea generală a asociaţilor din data de 20.05.2024, mai multe decizii
 
Astfel, a fost mutat sediul social al societăţii din municipiul Constanţa, Strada Verde nr. 39 (C19) pe strada Baba Novac nr. 8A, bl. A din Bucureşti.
 
Din societate s-a retras și a renunţat la calitatea de administrator Gheorghe Lefter.
 
Acesta a cesionat 4 părţi sociale cu o valoarea nominală de 10 lei/parte socială, în valoare de 40 lei, către Ovidiu-Adrian Surghie.
 
Cedentul Gheorghe Lefter a transmis, iar cesionarul Ovidiu Adrian Surghie a preluat împreună cu activul şi pasivul societăţii, toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din obţinerea părţilor sociale, atât a celor deţinute, cât şi a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii către bugetul de stat şi alte persoane juridice sau fizice, de orice natură, existente şi neachitate până la data prezentei
 
Ca urmare a modificărilor intervenite, administrarea societăţii se va face, pe o perioadă determinată de 50 (cincizeci) ani, de către Surghie Ovidiu Adrian, având puteri depline de reprezentare şi administrare a societăţii, asigurând atât conducerea societăţii, cât şi reprezentarea ei în relaţiile cu terţii.
 
În urma acestor modificări Surghie Ovidiu- Adrian devine asociat unic şi deţine întreg capitalul social, în sumă de 200 lei, divizat în 20 părţi sociale a 10 lei fiecare, având participare de 100% la beneficii şi pierderi.
 
Deciziile din data de 20.05.2024 au fost publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3485 din data de 18 iulie 2024.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Prosperity & Wellbeing SRL, firmă nouă în Constanța. Unde are sediul
 
Firmă de construcții nouă în Medgidia! Iata cine este fondatorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii