Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:25 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IAKI, hotelul lui Hagi, se pregateste de sarbatori

ro

04 Nov, 2009 02:09 1117 Marime text
Situat în Mamaia, hotelul celui mai mare fotbalist român, Gică Hagi, deja s-a pregătit cu oferte tentante pentru luna decembrie.

„Petrecerea de sfârşit de an a firmei la IAKI" este o ofertă care se adresează tuturor companiilor ce doresc să organizeze un eveniment memorabil la sfârşit de an, împreună cu angajaţii, colaboratorii sau partenerii lor de afaceri.
Pachetul pentru această petrecere cuprinde meniu festiv servit în varianta bufet, cocktail de întâmpinare a oaspeţilor, cadouri pentru organizatori şi, opţional, un Moş Crăciun care să împartă cadouri, colindători, program artistic sau tombolă.

Pachetele în acest caz sunt variate, începând de la 95 de lei pentru o persoană, însă nu pot fi oferite decât grupurilor de minim 25 de petrecăreţi.
Şi oferta pentru Revelion 2010 este una tentantă. Pentru 1.320 lei, cei care vor dori să-şi petreacă ultima noapte din an pe malul mării beneficiază în cadrul ofertei de Revelion de o sticlă de şampanie la sosire, trei nopţi de cazare cu mic dejun, demipensiune, brunch şi cină pe 1 ianuarie, şi cină pe 2 ianuarie.

În plus, clienţii se pot relaxa la masaj ori la Spa Center Iaki, unde au acces gratuit pentru piscina acoperită, sauna umedă şi uscată şi la sălile de fitness şi jacuzzi. Pe 31 decembrie, pe lângă masa festivă de Anul Nou, va avea loc şi un program artistic.

Mai mult, dacă pachetul de Revelion va fi achiziţionat până pe 15 noiembrie, clienţii au şi o reducere de 10%.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii