Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:18 01 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IBM prezinta noi tehnologii pentru infrastructuri informationale mai inteligente (galerie foto)

ro

11 May, 2010 03:22 1817 Marime text
cap_8.jpgIeri, în cadrul turneului său în România organizat în perioada 4-12 mai, IBM Systems Technology Truck a ajuns şi la Constanţa. Evenimentul a fost organizat în maşina expoziţie a IBM, amplasată în faţa Sălii Sporturilor. Specialiştii IBM au prezentat cele mai noi tendinţe şi tehnologii din domeniu şi au susţinut demonstraţii.

În cadrul evenimentului, IBM a anunţat primele sisteme care elimină barierele tehnice pentru a oferi modalităţi de calcul mai scalabile, adaptate pentru modul de lucru pe platforma x86. De asemenea, IBM a pus în evidenţă noi soluţii de stocare, completând seria de sisteme pentru optimizarea modului de lucru lansată în 2010, care sunt concepute pentru a reduce costurile şi complexitatea procesului de stocare a unor volume ample de date, făcând posibilă analiza cu uşurinţă a informaţiilor. „Noile soluţii de stocare IBM contribuie la reducerea costurilor şi permit administrarea cu uşurinţă a unor volume mari de date. Aceste soluţii ajută clienţii să ierarhizeze şi să clasifice datele pentru realizarea unor activităţi precum analiza în timp real", ne-a declarat Cătălin Anghel.

Mai mult decât atât, organizatorii evenimentului au anunţat faptul că peste 200 de clienţi au migrat în primul trimestru către serverele şi sistemele de stocare IBM, în defavoarea Oracle/Sun, HP şi a altor competitori.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii