Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:48 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IJJ Constanța Jandarmii au depistat un tânăr cu substanțe interzise asupra sa. Ce gest l-ar fi trădat pe acesta

ro

19 Jun, 2024 11:40 394 Marime text
Sursa foto: IJJ Constanța

Potrivit comunicatului emis de Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Constanța, ieri, 18.06.2024, în jurul orei 09:30, în timp ce se aflau într-o misiune de patrulare de rutină pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța, jandarmii din cadrul IJJ Constanța au observat în fața unui bloc trei tineri, cu vârste de 31, respectiv 28 și 26 de ani, care au manifestat un comportament agitat la observarea echipajului.  

Acest fapt i-a determinat pe oamenii legii să-i legitimeze pe cei trei și apoi, datorită faptului că tinerii păreau în continuare agitați, să-i controleze corporal.

În urma controlului corporal jandarmii spun că au descoperit asupra unuia dintre tineri patru pachețele de staniol care conțineau o substanță vegetală de culoare verde, despre care posesorul a afirmat că este o substanță etnobotanică, cu efect psihoactiv.

Cei trei tineri au fost conduși la sediul jandarmeriei, unde posesorului de substanțe susceptibile a fi interzise i-au fost întocmite acte de constatare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de substanțe interzise (în conformitate cu Legea 143/2000, pentru combaterea traficului și consumului ilicit de droguri).

Substanțele găsite au fost ridicate în vederea confiscării, urmând a fi predate către organele de poliție pentru continuarea cercetărilor.

Citește și:
Bărbați depistați cu droguri asupra lor în zona unui club din stațiunea Mamaia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii