Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:14 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IJJ Tulcea Și-a amenințat concubina cu un briceag și a fugit, însă a fost prins de jandarmi

ro

05 Jul, 2024 15:22 379 Marime text
Sursa foto: IJJ Constanța
 
  • O femeie, în vârstă de 46 de ani, s-a ascuns în baia unui restaurant după ce concubinul a amenințat-o cu un briceag.
 
O femeie, în vârstă de 46 de ani, s-a ascuns în baia unui restaurant după ce concubinul a amenințat-o cu un briceag, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea.
 
Ieri, 4 iulie, în jurul orei 15.00, jandarmii au fost solicitați prin intermediul Serviciului National Unic pentru Apeluri de Urgență 112 de către o femeie, care a reclamat faptul că într-un restaurant din municipiul Tulcea un bărbat își amenință concubina cu un briceag.
 
La fața locului, jandarmii au identificat persoana vătămată, constatând faptul că bărbatul reclamat a fugit de la fața locului. În continuarea verificărilor, în baza semnalmentelor, bărbatul, în vârstă de 49 de ani, a fost identificat la scurt timp de către jandarmi, fiind deposedat de arma albă pe care o avea asupra sa și condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea în vederea continuării cercetărilor.
 
Persoana vătămată a declarat jandarmilor faptul că, în timp ce se afla la restaurant împreună cu concubinul său, pe fondul consumului de alcool și a neînțelegerilor, a avut loc un conflict, fiind amenințată cu un briceag. De teamă, femeia s-a ascuns în baie.
 
Jandarmii i-au întocmit bărbatului actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, a încheiat sursa citată.



Citește și:
A fost alertă azi în zona Bușteni! Un copil s-a pierdut în zona Cascadei Urlătoare (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii