Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:16 29 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În atenția pescarilor din Rezervația Biosferei Delta Dunării! Cotele Dunării la Tulcea au crescut peste nivelul de 50 cm și tendința este în creștere

ro

29 Aug, 2024 15:25 142 Marime text
ARBDD
 
  • Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) informează că având în vedere datele din Buletinul hidrometeorologic al Județului Tulcea transmis de către SGA Tulcea, cotele Dunării la Tulcea au crescut peste nivelul de 50 cm și tendința este în creștere, pentru următoarele trei zile, respectiv 51, 54 și 56 cm.

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) informează că având în vedere datele din Buletinul hidrometeorologic al Județului Tulcea transmis de către SGA Tulcea, cotele Dunării la Tulcea au crescut peste nivelul de 50 cm și tendința este în creștere, pentru următoarele trei zile, respectiv 51, 54 și 56 cm, se reia pescuitul cu setcile pe teritoriul Rezervației Biosferei Delta Dunării, începând cu data prezentei informări, conform prevederilor Ordinului nr. 561/2023/11/2024 privind stabilirea perioadelor și zonelor de prohibiție a pescuitului, precum și a zonelor de protecție a resurselor acvatice vii în anul 2024, transmite un comunicat din partea ARBDD.

„Reamintim că în cazul în care cota scade sub 50 cm se reia obligația prevăzută la art. 10 din ordinul de prohibiție menționat mai sus”, precizează sursa citată.


Evoluția cotelor apelor Dunării la Tulcea se poate afla accesând: https://www.cotele-dunarii.ro/Tulcea (https://www.cotele-dunarii.ro/Tulcea).

Despre ARBDD

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) este instituția publică înființată în anul 1990 cu menirea de a institui un regim special de administrare a patrimoniului natural din domeniul public de interes național al Rezervației Biosferei Delta Dunării, în scopul conservării sale și al refacerii habitatelor degradate, în corelație cu activitățile economice ale populației locale sau limitrofe, atribuții conferite prin Legea 82/1993, modificată și completată ulterior, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Județul Tulcea: Inundații în localitatea Malcoci. ISU nu a primit nicio sesizare! (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii