Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:20 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE În atenția șoferilor! Circulație deviată pe autostrada A2 din cauza unui incendiu

ro

25 Jun, 2024 15:24 434 Marime text


Sursa foto: Facebook/ CNAIR
 
  • Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că un incendiu de vegetație se manifestă în proximitatea autostrăzii A2 București – Constanța, la kilometrul 32, în zona localității Fundulea, județul Călărași.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că un incendiu de vegetație se manifestă în proximitatea autostrăzii A2 București – Constanța, la kilometrul 32, în zona localității Fundulea, județul Călărași.

Din acest motiv, vizibilitatea este redusă, astfel că circulația autovehiculelor este deviată atât pe sensul către Capitală, pe la kilometrul 35, prin localitatea Fundulea, județul Călărași,  cât și pe sensul către Constanța, pe la kilometrul 23, prin localitatea Brănești, județul Ilfov.

UPDATE: ora 16.00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația autovehiculelor s-a reluat în condiții normale pe autostrada A2, după ce vizibilitatea a fost afectată în zona kilometrului 32, localitatea Fundulea, județul Călărași, în urma unui incendiu de vegetație din proximitate.

Se acționează în continuare pentru lichidarea incendiului de vegetație, fără însă a fi afectat traficul pe autostradă.   

Citește și

CNAIR Atenție, șoferi! Circulația va fi închisă pe autostrada A2
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii