Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 02 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În calitate de moștenitor, un consilier local PSD din comuna Mereni a decis dizolvarea și radierea unei firme

ro

02 Sep, 2024 17:00 207 Marime text
  • Asociatul Aduța Café Bar SRL a operat mai multe modificări în cadrul firmei
  • În urma decesului înregistrat la Primăria Mereni,județul Constanța, iese din societate şi din calitatea de administrator Ioana Peleanu
  • În baza Certificatului de moştenitor suplimentar, intră în societate Nicoleta-Ramona Bejan (fiica) defunctei, căreia îi revine cota de 100% din masa succesorală
  • Noul asociat unic și administrator decide dizolvarea şi lichidarea simultană a Aduța Café Bar SRL, în temeiul art. 235 şi art. 227, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 31/1990 privind societăţile, republicată, cu modificările şi completările ulterioare
  • Nicoleta-Ramona Bejan este consilier local din partea PSD în cadrul Consiliului Local Mereni. Aceasta a câștigat un nou mandat pe listele aceleiași formațiuni politice la alegerile locale din 9 iunie a.c.
 




Prin decizia nr.1 din 27 iunie a.c., asociatul Aduța Café Bar SRL au fost operate mai multe modificări în cadrul firmei.

Astfel, în urma decesului înregistrat la Primăria Mereni,județul Constanța, iese din societate şi din calitatea de administrator Ioana Peleanu.
În baza Certificatului de moştenitor suplimentar, intră în societate Nicoleta-Ramona Bejan (fiica) defunctei, căreia îi revine cota de 100% din masa succesorală (20 părţi sociale, cu valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 200 lei).

Totodată se procedează la numirea în funcţia de administrator a acesteia pe o perioadă de 60 ani, cu puteri depline, începând cu data prezentei hotărâri.

Prin acceptarea mandatului, administratorul îşi asumă răspunderea pentru îndeplinirea condiţiilor prevăzute de art. 6 din Legea societăţilor nr. 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Noul asociat unic și administrator decide dizolvarea şi lichidarea simultană a Aduța Café Bar SRL, în temeiul art. 235 şi art. 227, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 31/1990 privind societăţile, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Firma a înregistrat 0 lei profit și datorii de 39 160 lei în ultimul an fiscal.
Societatea nu are active sau pasive.

Hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 4.061 din data de 29 august 2024.

Menționăm Nicoleta-Ramona Bejan este consilier local din partea PSD în cadrul Consiliului Local Mereni. Aceasta a câștigat un nou mandat pe listele aceleiași formațiuni politice la alegerile locale din 9 iunie a.c.

Potrivit declarației de avere, Bejan deține o casă în Mereni, două autoturisme iar în ultimul an fiscal a avut venituri de la Damen Mangalia de aproape 59.000 lei și alți 5.300 lei din indemnizația de ales local, vezi secțiunea „documente" - declarație de avere și interese Nicoleta-Ramona Bejan.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.

Citește și:

Componența Consiliului Local Mereni, județul Constanța, după alegerile din 9 iunie 2024 (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii