Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:44 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În Constanța Acțiuni ale polițiștilor pentru prevenirea violenței și a traficului de substanțe interzise

ro

01 May, 2024 21:26 806 Marime text





 
  • La data de 30 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea faptelor săvârșite cu violență și a traficului și consumului de substanțe interzise.
 
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.500 de lei, potrivit IPJ Constanța.
 
În aceeași zi, și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au desfășurat o acțiune pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică și prevenirea traficului și consumului de substanțe interzise.
 
Conform sursei, acțiunea s-a desfășurat în cartierele Kilometrul 4-5, Poarta 6 și Abator.
 
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 5.000 de lei.
 
Activități preventive

 
La data de 30 aprilie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității au desfășurat o acțiune de prevenire a furturilor din camerele de hotel, a consumului de substanțe interzise și a faptelor săvârșite cu violență, în rândul administratorilor unităților de cazare și restaurantelor din stațiunea Mamaia. 
 
Citește și
ConstanțaUn participant la festivalul Sunwaves a fost săltat de mascați (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii